Ga direct naar inhoud

Leefstijlcoach

Wat is de Leefstijlcoach?

De Leefstijlcoach is de perfecte oplossing om de productiviteit van medewerkers en de organisatie op lange termijn te verbeteren, stress te verminderen en ziekteverzuim te voorkomen. Een gezond leefpatroon is aan te leren. Uw medewerkers kunnen leren om zich goed te voelen en gezonde keuzes te maken. De Leefstijlcoach kan hen daarbij ondersteunen. Nationale-Nederlanden biedt u in samenwerking met Medicinfo, de Leefstijlcoach Online en Leefstijlcoach Opmaat aan.

Leefstijlcoach Online voor alle medewerkers binnen uw collectiviteiten

De Leefstijlcoach Online is er voor iedereen die wil werken aan zijn of haar vitaliteit.
Nationale-Nederlanden biedt alle medewerkers binnen collectiviteiten gratis deelname aan de Leefstijlcoach Online. Met dit online coaching programma krijgt de medewerker meer inzicht in zijn/haar eigen leefstijl. Het programma Leefstijlcoach Online bestaat uit vijf modules die een bepaald gezondheidsthema behandelen:

 • Gezonde voeding
 • Spanning omzetten naar energie
 • Assertiviteit
 • Stoppen met roken
 • Passies en drijfveren

Leefstijlcoach Opmaat voor werkgevers (5% korting)

De Leefstijlcoach Opmaat is een maatwerk vitaliteitsprogramma speciaal voor werkgevers met meer dan honderd medewerkers. Dit leefstijltraject is op vier manieren in te zetten:

 1. Volledig online leefstijltraject: In het volledig online traject gaan deelnemers zelfstandig aan de slag met hun leefstijl en zetten ze daarmee de eerste stap om bewuster te gaan leven.
 2. Individueel programma: Dit individuele traject bestaat uit een intensieve begeleiding met aandacht voor de persoonlijke situatie van de deelnemer. Dit kan online, telefonisch of persoonlijk en/of een combinatie.
 3. Groepsprogramma: Met het groepsprogramma kiest u voor het behandelen van verschillende leefstijlthema’s in groepsverband.
 4. Combinatie programma: Het combinatietraject van de Leefstijlcoach bestaat uit themaworkshops, persoonlijke coaching en toegang tot het online leefstijlplatform.

Nationale-Nederlanden biedt u de mogelijkheid om dit aan uw werkgevers aan te bieden met 5% korting.

Interesse in de Leefstijlcoach?

Wilt u uw medewerkers laten deelnemen? Dan kunt u de interesse van uw klanten aan ons doorgeven via het e-mailadres: verkoopzorg@nn.nl.
Vermeld in uw e-mail:

 • Naam en telefoonnummer waarop wij u als contactpersoon kunnen bereiken.
 • Naam van het geïnteresseerde collectief.
 • Interesse in Leefstijlcoach Online en/of Leefstijlcoach Opmaat.