Ga direct naar: inhoud

Verzeker uw evenement van succes

  • Eén complete Evenementenverzekering
  • Tot de dag van het evenement aan te vragen
  • Aanvragen via een adviseur bij u in de buurt

Een gezellig, maar ook een veilig feest

Organiseert u dit jaar een evenement? Dan wilt u natuurlijk dat het een succes wordt. Maar in de praktijk lopen de zaken soms anders dan gepland. Ook tijdens de vele activiteiten in aanloop naar carnaval. Bij Nationale-Nederlanden weten we precies welke risico’s er zijn. En hoe u die kunt beperken of verzekeren.

De nummer één in evenementen verzekeren

Al ruim twintig jaar verzekert Nationale-Nederlanden allerlei soorten evenementen. Niet alleen grote evenementen als Concert at SEA en Paaspop, maar ook de jaarlijks terugkerende carnavalsactiviteiten, Sinterklaasintochten en kerstmarkten.

Organisator Carnavalsmis aan het woord

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven

Tips voor een veilig carnavalsseizoen

Met een goede voorbereiding verkleint u de kans op schade. Daarom ontwikkelden we voor u een overzicht met tips. Download onze preventiekaart en bekijk hoe u uw evenement nog veiliger kunt maken.

Verzekeren

Met de Evenementenverzekering van Nationale-Nederlanden verzekert u zich tegen de financiële gevolgen van eventuele schade, zowel bij de voorbereiding als tijdens het evenement zelf.

Kies zelf uw dekking

Waarom?

Als organisator van een evenement wilt u natuurlijk alles in de hand hebben. Maar wat er precies gebeurt weet u nooit van tevoren.
Een artiest komt bijvoorbeeld niet opdagen, een vrijwilliger of bezoeker stelt u aansprakelijk voor schade, of door noodweer wordt het festival afgelast.

Voor wie?

De Evenementenverzekering van Nationale-Nederlanden is voor iedereen die zijn evenement van succes wil verzekeren. Een verzekeringsadviseur berekent uw premie en vraagt de verzekering voor u aan.

Vind een adviseur in de buurt

Eén complete Evenementenverzekering

Flexibel samenstellen met keuze uit zes losse rubrieken
Ruime dekking tegen een aantrekkelijke premie
Ook dekking bij extreem weer en terreurdreiging
Tot de dag van het evenement aanvragen
Al goed verzekerd vanaf € 150,-
Maatwerk voor grote evenementen
Ook geschikt voor particulieren

Meer informatie

Aanvragen via uw verzekeringsadviseur

De Evenementenverzekering van Nationale-Nederlanden kunt u aanvragen via een verzekeringsadviseur. Ook voor een premieberekening en antwoord op uw vragen kunt u terecht bij een verzekeringsadviseur.

Vind een adviseur in de buurt