Ga direct naar: inhoud

Pensioenregelingen voor DGA

U biedt uw werknemers een goede pensioenregeling. Maar wilt u uw pensioen ook voor uzelf als DGA goed regelen? Bij Nationale-Nederlanden kan dat. U kiest zelf welke pensioenregeling bij uw wensen past of u sluit aan bij de regeling van uw werknemers.

Kunnen wij u helpen?

Persoonlijk Pensioen Plan

Het Persoonlijk Pensioen Plan biedt een flexibele pensioenregeling die past bij een wereld in beweging. Oók voor de DGA. U kunt deelnemen aan de collectieve Persoonlijk Pensioen Plan regeling van de werknemers. Maar u kunt ook zelf een individuele regeling vormgeven: Met Persoonlijk Pensioen Plan voor de DGA heeft u de zekerheid van een voorspelbare pensioenpremie. En u kunt de regeling aanpassen aan uw eigen wensen.

Lees meer over het Persoonlijk Pensioen Plan voor de DGA

Bewust Pensioen

Naast het Persoonlijk Pensioen Plan is het voor u als DGA ook mogelijk om te kiezen voor Bewust Pensioen. Ook hier heeft u de zekerheid van een voorspelbare pensioenpremie. En kunt u de regeling aanpassen aan uw eigen wensen.

Lees meer over het Bewust Pensioen voor de DGA

Comfort Pensioen

U kunt deelnemen aan de collectieve Comfort Pensioenregeling van de werknemers. Maar u kunt ook zelf een individuele regeling vormgeven. Comfort Pensioen is een gegarandeerd pensioen. Wat u als DGA nu belangrijk vindt, wilt u waarschijnlijk graag meenemen naar de toekomst. Met Comfort Pensioen speelt u daar op in en zorgt u voor een zekere invulling van uw inkomen als u met pensioen bent.

Lees meer over het Comfort Pensioen voor de DGA