Ga direct naar inhoud
Veerkracht

Veerkracht

  • Vitaliteitsplatform, app en HR dashboard
  • Inclusief mobiliteit, financiële fitheid en duurzame inzetbaarheid
  • Met een stressmeting, challenges, workshops en coaching

Veerkracht:
maakt werkend Nederland sneller vitaal

Veerkracht is het online vitaliteitsplatform van HCS* waarin je werknemers zelf aan de slag gaan met hun vitaliteit in de breedste zin van het woord. Mentaal, fysiek én sociaal. Dat is goed voor je werknemers, maar ook voor jou als organisatie. Veerkracht zet je in als preventieve oplossing voor werkstress en verzuim. Zo maakt Veerkracht je beleid rondom duurzame inzetbaarheid concreet en vertaalt het naar de werkvloer.
Veerkracht biedt een app en een platform voor je werknemers en een dashboard met unieke inzichten voor jou. Het is persoonlijk, eenvoudig te gebruiken en toegankelijk voor iedereen. Als werkgever krijg je unieke inzichten om grip te houden op de vitaliteit binnen je organisatie en kun je effectief bijsturen waar nodig.

Persoonlijk advies nodig?

Wil je advies afgestemd op jouw wensen en situatie? Een onafhankelijk adviseur kan je daarbij helpen.


Wat is het ?

Veerkracht biedt een app en een platform voor je werknemers en een dashboard met unieke inzichten voor jou. Veerkracht is persoonlijk, eenvoudig te gebruiken en toegankelijk voor iedereen.

Voor de werknemer

Veerkracht app

Meet dagelijks je Veerkracht-score, ga uitdagingen aan met collega’s en ga aan de slag met kleine gewoonteverbeteringen. De Veerkracht app is leuk, laagdrempelig en voor iedereen. Het startpunt om bezig te zijn met je eigen vitaliteit.

Veerkracht platform

Hier ga je verder en vind je de verdieping. Door scans, e-learnings, workshops en coaching.

Voor jou als werkgever

Veerkracht dashboard

Het HR dashboard biedt je unieke en concrete inzichten over hoe het staat met de vitaliteit van jouw organisatie. Je houdt grip op de inzetbaarheid van je werknemers en de effectiviteit van interventies. Zo kun je bijsturen waar nodig en vertaal je het duurzame inzetbaarheidsbeleid concreet naar de werkvloer. En de data van de werknemers? Die blijft altijd anoniem.

 

Werkwijze

Nieuwsgierig? We nemen je graag mee in de wereld van Veerkracht, de impact die het kan maken en we laten je zien hoe het in de praktijk voor jullie werkt.

Meer informatie en contact vind je op https://www.hcs.services/duurzame-inzetbaarheid/veerkracht

Meer informatie en downloads


* HCS is een aanbieder van diensten op het gebied van verzuim en vitaliteit. HCS is 100% onderdeel van NN Group. Natuurlijk ben je geheel vrij voor deze of soortgelijke diensten een andere aanbieder te kiezen.


Kunnen wij u helpen?