Ga direct naar inhoud

Wij realiseren ons dat dit ongewone tijden zijn voor jou als ondernemer. Als Nationale-Nederlanden vinden we het belangrijk om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom horen wij graag waar wij je mee kunnen helpen. Zodat je de uitdagingen nu en in de toekomst zo goed mogelijk het hoofd kan bieden. Want ondernemen doe je niet alleen, dat doe je samen.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag rondom de ontwikkelingen van het coronavirus en wat we voor je kunnen betekenen? Stel jouw vraag via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Voor vragen over verzekeringsproducten van Nationale-Nederlanden die je via een financieel adviseur hebt afgesloten, verwijzen we je graag door naar jouw adviseur.


Nationale-Nederlanden hecht veel belang aan de bescherming van jouw privacy. We gebruiken de persoonsgegevens die je hier verstrekt uitsluitend om contact met je op te nemen. Je gegevens worden 6 maanden bewaard of langer als dat voor dit doel nodig is, en daarna verwijderd.

Wil je meer weten over hoe wij omgaan met persoonsgegevens, lees dan ons privacy statement of neem contact met ons op via NNhelpt@nn.nl

Velden met een * zijn verplichte invoervelden