Ga direct naar inhoud

Ondernemersverhalen

Benieuwd hoe andere ondernemers omgaan met tegenslag en uitdagingen? Of ben je nieuwsgierig naar de keuzes die zij maken op het ondernemerspad? In deze interviews nemen ondernemers uit verschillende branches je mee in hun verhaal.

Hoe het team van Stefan hem een betere leider maakt

Ondernemer Stefan controleerde alles wat zijn werknemers deden. Tot ze hem een harde boodschap gaven. Ontdek zijn verhaal.

Lees meer

Hoe gaat het nu met De Regelmeisjes?

Van een volle agenda naar lege pagina's. Kirsten van Schaik van De Regelmeisjes vertelt hoe het een jaar later met haar bedrijf gaat. Lees meer.

Lees meer

Hoe corona deze 3 bedrijven aan blijvende innovaties hielp

Innoveren ging soms enorm traag. Tijdens de coronacrisis moesten we ons allemaal aanpassen. Lees hier welke innovaties blijven bij 3 ondernemers.

Lees meer

Hoe is het nu met ondernemer Rien Mol?

Van vol goede moed naar het nemen van moeilijke financiële beslissingen. Het was een lastige periode. Hoe gaat het nu met Rien en zijn collega’s?

Lees meer

Van klassikaal naar online lesgeven

Van 90% klassikaal naar 75% online. Lees hoe dit opleidingsinstituut voor publieke veiligheid binnen een paar weken overschakelt naar online lessen.

Lees meer

Een juwelierszaak runnen tijdens de lockdown

Kim moet de deuren van haar juwelierszaak sluiten in een van de drukste periodes van het jaar. "Dankzij onze buffer lig ik 's nachts nog niet wakker."

Lees meer

Hoe gaat het nu met de winnaar van de 1,5 meter challenge?

Marchel Schouwenaar bedacht de Bubble. Deze slimme, draagbare sensor helpt om 1,5 meter afstand te houden. Lees hoe het nu met de productontwerper gaat.

Lees meer

Zet zzp'ers in op plekken waar personeelstekorten zijn

Hiljo en Richard koppelen zzp'ers aan plekken waar een tekort aan personeel is. Lees hoe ze met ZZPvoorNL voorkomen dat talent verloren gaat.

Lees meer

Deze horecaondernemer denkt in mogelijkheden

Creativiteit en denken in mogelijkheden; al snel kwam eigenaar van landgoed Het Rheins met een pubquiz. "De eerste keer deden er al 43 teams mee."

Lees meer

Zo blijf je fysiek en mentaal fit op je werk

Wat kun jj van een topsporter leren over vitaliteit op de werkvloer? Voormalig Olympisch atleet en ondernemer Patrick van Luijk deelt zijn tips.

Lees meer

Juist tijdens de coronacrisis gaat dit bedrijf als een speer

Het bedrijf van John van Hooft levert ergonomische hulpmiddelen en software. Lees hoe hij aan het begin van de crisis direct zijn strategie aanpaste.

Lees meer

Zo helpt Kirsten van Schaik haar onderneming de coronacrisis door

Als boekingen plotseling wegvallen, schakelt Kirsten meteen over naar de creatieve modus. Hoe ze dat aanpakt? Lees het interview.

Lees meer

Tafelgesprekken

In deze serie bespreken ondernemers en experts uiteenlopende onderwerpen. Van personeelsvraagstukken over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid tot innovatie en duurzaamheid.

En ook: cyberveiligheid. Een thema dat ondernemers meer dan ooit raakt.

Bekijk de gesprekken

Ondernemen doe je samen