Ga direct naar inhoud

Ondernemers: stel je vraag in een gratis consult van DAS

Als ondernemer zit je vast met een hoop vragen over de gevolgen van de coronacrisis voor je bedrijf. Wat betekenen de maatregelen voor jou? Welke plichten heb je als werkgever? Ons netwerk van experts helpt je verder. Een jurist van onze partner DAS beantwoordt bijvoorbeeld je vragen. Op onze kosten. Want ondernemen doe je samen.

Juridisch advies op onze kosten - Ondernemen doe je samen


Antwoorden op juridische vragen

Wil je weten of je recht hebt op huurverlaging nu je onderneming tijdelijk gesloten is? Of heb je vragen over geplande vakanties van je personeel? Voor al je juridische vragen kun je terecht bij DAS, onze partner op het gebied van rechtsbijstand.

Op de website van DAS vind je de belangrijkste juridische vragen en antwoorden. Ook kun je hier een webinar volgen over de gevolgen van corona op de werkvloer.

  Vraag een persoonlijk consult aan

  Heb je zelf geen rechtsbijstandverzekering en wordt jouw vraag niet beantwoord in het webinar of op de website van onze partner DAS?
  Vraag dan nu een gratis consult van DAS aan.

  Binnen 48 uur neemt een jurist arbeidsrecht van DAS contact met je op voor een consult van maximaal 30 minuten.

  Wij betalen de kosten

  De kosten voor het beantwoorden van je vragen en voor het consult (€ 69,-) zijn voor ons, ook als je geen klant bij Nationale-Nederlanden bent. Het is gratis en je zit nergens aan vast. Wij geloven namelijk in de kracht van ondernemers. Zeker in deze onzekere tijden, waarin we allemaal voor uitdagingen staan. We helpen je met vragen en staan voor je klaar met heldere informatie en concrete tips. Want ondernemen doe je samen.

  Direct gratis consult van DAS aanvragen


  Ondernemen doe je samen