Ga direct naar inhoud

Dag van de Ondernemer

Nederland zet ondernemers in het zonnetje

Vrijdag 20 november is het de 'Dag van de Ondernemer', een jaarlijks terugkerend initiatief van MKB Nederland. Een dag waarop we ondernemers een hart onder de riem steken. En ze bedanken voor hun lef en doorzettingsvermogen.
Nationale-Nederlanden gelooft in de kracht van ondernemers. Daarom vieren we, als partner van MKB Nederland en MKB Rotterdam Rijnmond, op 20 november het ondernemerschap.

Kijk hier hoe we met MKB Rotterdam Rijnmond en de Gemeente Rotterdam drie ondernemers in het zonnetje hebben gezet.

Over Dag van de Ondernemer

Er bestaat voor alles en iedereen een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. En dit terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. 

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’.
In 2020 vieren we de Dag van de Ondernemer op vrijdag 20 november! 

De Dag van de Ondernemer vindt plaats in het kader van de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal.

Bron: MKB Nederland
www.dagvandeondernemer.nl

Ondernemen doe je samen