Ga direct naar inhoud

Cyber

Cyberaanvallen domineren het nieuws. Steeds meer ondernemers krijgen te maken met cybercriminaliteit. Als je bedrijf stil komt te liggen door hackaanvallen is dat heel vervelend. Hoe veilig is jouw website? Een vraag waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Over het voorkomen van cybercrime lees je meer in onze artikelen.


Cyber security? Dat zit zo

Vrijwel dagelijks zijn er berichten over datalekken en gehackte bedrijfsnetwerken. De cyber security was niet goed op orde. Maar wat is dat precies?

Lees meer

De enige manier om een cyberaanval te voorkomen

Twee keer gehackt in twee jaar tijd. Het overkwam Harko de Vlaming. Wat voor impact heeft dit? Om een derde hack te voorkomen neemt hij deze maatregelen.

Lees meer

Cybersecurity: bescherm je bedrijf tegen cybercrime

Veiligheid gaat iedereen aan. Het is belangrijk om werknemers te betrekken bij het securitybeleid. Zij zijn de eerste verdedigingslinie tegen cyberaanvallen.

Lees meer

Doe mee aan ons zakelijke testpanel

Jouw mening telt. Voor de verdere ontwikkeling van onze zakelijke website zoeken wij ondernemers die graag met ons meedenken. Interesse?

Meld je dan nu aan voor het testpanel

Tips om digitaal veilig thuis te werken

Werken vanuit huis brengt cyberrisico's met zich mee. Om veilig aan de slag te gaan hebben we een checklist gemaakt om cybercriminaliteit te voorkomen.

Lees meer

Zo beperk je de schade van een cyberaanval

Lees hier welke verzekering je bedrijf dekt voor schade door cybercriminaliteit én ervoor zorgt dat de hack snel is opgelost zodat je weer door kunt.

Lees meer

5 stappen om je bedrijf te beschermen tegen cybercrime

Vooral het Mkb is vaak makkelijk te hacken. Deze 5 maatregelen kun je als ondernemer nemen om het risico op cyberschade te verlagen.

Lees meer

Zo helpt de cyberwacht gehackte ondernemers

Een telefonische spoedlijn voor gehackt Nederland. Dat is het idee achter de Cyberwacht. Hoe helpt de Cyberwacht jou als ondernemer in de praktijk?

Lees meer

Nieuwsbrief

Als ondernemer ben je continu in beweging. De wereld om je heen verandert, en jij en je onderneming ook. Met onze tips, achtergrondartikelen en interviews helpen we jou om die veranderingen vol vertrouwen aan te gaan.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ondernemen doe je samen