Ga direct naar inhoud

Cyber

Cyberaanvallen domineren het nieuws. Steeds meer ondernemers krijgen te maken met cybercriminaliteit. Als je bedrijf stil komt te liggen door hackaanvallen is dat heel vervelend. Hoe veilig is jouw website? Een vraag waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Over het voorkomen van cybercrime lees je meer in onze artikelen.


De enige manier om een cyberaanval te voorkomen

Twee keer gehackt in twee jaar tijd. Het overkwam Harko de Vlaming. Wat voor impact heeft dit? Om een derde hack te voorkomen neemt hij deze maatregelen.

Lees meer

Zo beperk je de schade van een cyberaanval

Lees hier welke verzekering je bedrijf dekt voor schade door cybercriminaliteit én ervoor zorgt dat de hack snel is opgelost zodat je weer door kunt.

Lees meer

Cybersecurity: bescherm je bedrijf tegen cybercrime

Veiligheid gaat iedereen aan. Het is belangrijk om werknemers te betrekken bij het securitybeleid. Zij zijn de eerste verdedigingslinie tegen cyberaanvallen.

Lees meer

5 stappen om je bedrijf te beschermen tegen cybercrime

Vooral het Mkb is vaak makkelijk te hacken. Deze 5 maatregelen kun je als ondernemer nemen om het risico op cyberschade te verlagen.

Lees meer

Zo helpt de cyberwacht gehackte ondernemers

Een telefonische spoedlijn voor gehackt Nederland. Dat is het idee achter de Cyberwacht. Hoe helpt de Cyberwacht jou als ondernemer in de praktijk?

Lees meer

Tips om digitaal veilig thuis te werken

Werken vanuit huis brengt cyberrisico's met zich mee. Om veilig aan de slag te gaan hebben we een checklist gemaakt om cybercriminaliteit te voorkomen.

Lees meer

What the hack?

Cybersecurity is nu belangrijker dan ooit. Hoe digitaal veilig is jouw bedrijf? In dit gratis webinar leer je meer over de gevaren en mogelijkheden.

Lees meer

Ondernemen doe je samen