Ga direct naar inhoud

Betaalpauze

  De betaalpauze: zo stel je het betalen van de maandlasten van je hypotheek uit in tijden van corona

  Heb jij een onderneming? En word je daardoor geraakt door de coronacrisis? Dan vraag je je misschien ook af hoe je het privé moet redden. En of je bijvoorbeeld je hypotheek kunt blijven betalen. Een betaalpauze kan dan een uitkomst bieden. Heb je een hypotheek bij Nationale-Nederlanden, dan is het nu mogelijk om een betaalpauze aan te vragen. Je kunt daarmee het betalen van de maandlasten van je hypotheek tijdelijk uitstellen. Nationale-Nederlanden biedt ook andere maatwerkoplossingen die passen bij je persoonlijke situatie.

  Maatregelen voor ondernemers

  Na het uitbreken van de coronacrisis kwam het kabinet op 17 maart met een pakket aan financiële maatregelen voor ondernemers. Daarmee wil de overheid onze banen en inkomens beschermen en de gevolgen voor zzp’ers, mkb-ondernemers en grootbedrijven opvangen. Ook Nationale-Nederlanden schiet klanten te hulp die door de coronacrisis hun hypotheek niet meer kunnen betalen.

  Een initiatief voor:

  Klanten van Nationale-Nederlanden en Delta Lloyd die door de coronacrisis hun hypotheeklasten niet meer kunnen betalen. Loopt je hypotheek elders? Vraag dan bij je bank na of een betaalpauze een optie is en wat de voorwaarden zijn.

   Wat de betaalpauze inhoudt?

   Nationale-Nederlanden biedt de Betaalpauze aan klanten die problemen verwachten met het betalen van hun hypotheek. Klanten kunnen het betalen van de maandlasten van hun hypotheek dan tijdelijk uitstellen. Dat kan voor een periode van drie maanden zijn, maar ook korter of langer.

   Aanvragen

   Wil je gebruikmaken van de betaalpauze? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010 513 00 95. Samen kijken we naar de mogelijkheden en stellen we een oplossing op maat op.

   De Betaalpauze op maat geldt natuurlijk ook voor klanten die een hypotheek van Delta Lloyd hebben. Wil je meer weten? Neem dan contact op via telefoonnummer 010 513 10 24.

    Nog meer tips

    Benieuwd wat Nationale-Nederlanden in deze crisistijd nog meer voor je kan betekenen? Neem dan een kijkje op onze speciale informatiepagina over het coronavirus.

    Ondernemen doe je samen