Ga direct naar inhoud

Doe mee aan het onderzoek naar thuiswerken gedurende de coronamaatregelen

Thuiswerken: vanwege de coronamaatregelen zijn veel Nederlanders ertoe gedwongen. Een paar dagen per week vanuit huis werken lijkt in de toekomst zelfs de nieuwe norm  te worden. Daarom deden we samen met HR tech scale-up Crunchr een onderzoek naar wat thuiswerkers nodig hebben om betrokken en productief te zijn.

Bijna 2.000 werknemers van 75 werkgevers deden mee met het onderzoek. De resultaten laten zien dat een one-size-fits-all aanpak niet werkt als je wilt dat al je werknemers productief thuiswerken. Oplossingen op maat wel. Het is dus verstandig een gedifferentieerde aanpak te volgen. Werknemers zijn gemiddeld 20% meer tevreden als de werkgever kiest voor een gedifferentieerde aanpak. Waar werknemers de meeste behoefte aan hebben, hangt sterk af van hun leeftijd en hun thuissituatie.

Wil je meer weten over de eindconclusies van het onderzoek? Download dan de Thuiswerkonderzoek Infographic of kijk op nn.nl/thuiswerkonderzoek. Hier vind je het eindrapport inclusief tips om betrokkenheid en productiviteit van alle werknemers te verhogen. Ook kun je hier de specifieke benchmarkresultaten voor jouw branche opvragen.

uniqueid

Wil jij ook deelnemen aan het onderzoek?

Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn is deelname aan het onderzoek mogelijk. Dus wil jij nog meedoen en direct inzicht krijgen in de mogelijkheden om de productiviteit en betrokkenheid van jouw eigen personeel te verhogen? Meld je dan nu aan middels onderstaand formulier.

Deelname aan het onderzoek is kosteloos. Door het invullen van onderstaande gegevens ga je er mee akkoord dat wij de gegevens zullen delen met onze partner Crunchr.


Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw privacy. NN gebruikt je persoonsgegevens om je via een e-mail toegang te verlenen tot het onderzoek. Crunchr gebruikt je persoonsgegevens uitsluitend om het onderzoek te kunnen uitvoeren. Daarnaast gebruiken wij de gegevens om je te informeren over de (geanonimiseerde) resultaten. Je gegevens worden 6 maanden bewaard en daarna verwijderd.

Wil je meer weten hoe NN omgaat met persoonsgegevens, lees dan ons privacy statement of neem contact met ons op via NNhelpt@nn.nl

Wil je weten hoe Crunchr omgaat met je persoonsgegevens, lees dan het privacy statement van Crunchr.

Velden met een * zijn verplichte invoervelden

Ondernemen doe je samen