Ga direct naar inhoud

Jaaropgave zakelijke schadeverzekeringen

U heeft één of meerdere brieven ontvangen waarin we u vragen om uw jaaropgave door te geven. Op de volgende pagina’s kunt u per polis de jaaropgave invullen en versturen.

Wat vragen we van u?

Vul alstublieft eerst uw polisnummer en postcode in. Deze gegevens staan in de brief die u heeft ontvangen. Zijn er wijzigingen in gegevens waar we in de jaaropgave niet naar vragen, dan verzoeken we u om contact op te nemen met uw verzekeringsadviseur.

Eenvoudig invullen

We raden u aan om uw polis tijdens het invullen van de jaaropgave bij de hand te houden. Heeft u niet alle gevraagde gegevens paraat? Dan kunt u de sessie onderbreken en verder gaan zodra u deze gegevens heeft opgezocht.

Eventuele medeverzekerde(n)

We verzoeken u om bij het beantwoorden van de vragen rekening te houden met uw eventuele medeverzekerde(n). Als uw verzekerde bedrag te laag is, dan loopt u namelijk risico. Zijn de kosten bij schade hoger dan het verzekerde bedrag, dan krijgt u niet de volledige schade vergoed. Zulke situaties willen we graag voorkomen.

Bevestiging en volgende jaaropgave

Nadat u de gevraagde gegevens heeft verzonden, ontvangt u een e-mailbevestiging. Daarnaast kunt u direct de volgende jaaropgave invullen als u voor meerdere verzekeringen een opgaveverzoek heeft ontvangen.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur of ons Klantcontactteam via 070 513 09 29. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur bereikbaar. We helpen u graag.

Verder