Ga direct naar inhoud

10 Jaar Nieuwwaarde

  • Je ontvangt het bedrag om een soortgelijk product nieuw te kopen
  • Tot zelfs 10 jaar na aanschaf
  • Je inboedel tot €100.000,- verzekerd

Bereken je premie

Sluit nu af

10 Jaar Nieuwwaarde

Je bent blij met de spullen in je woning: die heerlijke bank waar je hard voor hebt gespaard en de wasmachine die trouw elke dag de wasjes voor je gezin draait. Als je schade hebt aan je spullen, dan wil je hier graag hetzelfde of een gelijkwaardig product voor in de plaats.

Bij onherstelbare schade aan spullen in jouw woning vergoedt Nationale-Nederlanden daarom de nieuwwaarde. Dit doen we tot maar liefst 10 jaar na aanschaf. Dat betekent dat je van ons het bedrag krijgt om een gelijkwaardig product nieuw te kunnen kopen.

Voorbeeld: Je hebt 9 jaar geleden een design bankstel gekocht voor € 2.500,- en deze raakt door brand onherstelbaar beschadigd. Dan krijg je van ons het bedrag om hetzelfde of een gelijkwaardig bankstel nieuw te kopen. Ook als dit bankstel in de tussentijd duurder is geworden.

Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering afsluiten


Ontdek meer voordelen van onze Inboedelverzekering

Schademanager Thuis

Onze Schademanager Thuis komt bij ingrijpende schade bij je langs. Hij of zij helpt je van A tot Z bij het herstellen van de schade.

Lees meer

24/7 Schade Melden

Je kunt bij ons 24/7 schade melden hoe en wanneer je dat het beste uitkomt: via onze app, op nn.nl, telefonisch of via je adviseur.

Lees meer

DirectHerstel Service

Met de DirectHerstel Service worden de spullen in jouw woning bij schade snel en vakkundig hersteld door herstelbedrijven in ons netwerk.

Lees meer