Ga direct naar: inhoud

Webcamgesprek met de adviseur van
Nationale-Nederlanden

  • Persoonlijk gesprek via uw eigen computer, tablet of smartphone
  • Vanaf elke gewenste locatie, overdag en in de avonduren
  • U kunt zelf kiezen of u gebruik wilt maken van de webcam camera

U kunt heel eenvoudig kennismaken met een financieel óf hypotheek adviseur van Nationale-Nederlanden via een webcamgesprek. Tijdens dit online kennismakingsgesprek, leggen wij u onze dienstverlening uit op het gebied van advies en bespreken wij waar u advies over wenst. Ook leggen wij u de kosten uit en u kunt daarna aangeven hoe u door ons geholpen wilt worden.

“Wij hebben bezoek aan huis en zelfs buiten kantooruren afspreken als zeer prettig ervaren”

Wanneer kunt u voor webcamgesprek kiezen?

Bij de keuze voor hypotheek advies, financieel advies, pensioenadvies

  • Een eerste kennismakingsgesprek
  • Tijdens een adviestraject, bijvoorbeeld als afsluitend gesprek of een toelichting op het ontvangen advies.

Bij de keuze voor een Persoonlijk Financieel Overzicht

  • Persoonlijk Financieel Overzicht. Dit is een financiële analyse van uw persoonlijke situatie, en is geen advies, maar het geeft u wel inzicht in uw eigen financiële huishouding. Dit kan handig zijn als u ervoor kiest om producten zonder advies aan te schaffen.

Hoe werkt het webcamgesprek?

Als u aangeeft dat u graag een webcamgesprek met onze adviseur wilt hebben, dan wordt u gebeld om een geschikte tijd af te spreken. U ontvangt een bevestiging van de afspraak met daarin een link naar de speciale Nationale-Nederlanden webcamgesprek pagina. U voert op de afgesproken datum en tijd rechtsboven in het oranje kader uw webcamgesprek code in. Druk daarna op de knop ‘Start uw webcamgesprek’. Vervolgens wordt er automatisch een nieuw scherm geopend waarin het gesprek met de adviseur wordt gestart.

Werkwijze van de adviseur

Nadat u de code heeft ingevoerd, gaat u direct naar de online omgeving waarin uw webcamgesprek met de adviseur plaatsvindt. De adviseur is zichtbaar via zijn of haar webcam. U bepaalt zelf of u zichtbaar wilt zijn voor de adviseur. U kijkt mee op zijn of haar beeldscherm, zodat u kunt meekijken terwijl uw persoonlijke financiële situatie in kaart wordt gebracht. Dit geeft u direct de mogelijkheid vragen te stellen en de adviseur kan u toelichting geven als dat nodig is.

Wat gebeurt er na het gesprek?

U bepaalt samen met de adviseur of en zo ja welke dienstverlening u van ons afneemt. Als u kiest voor advies, dan ontvangt u een overzichtelijk adviesrapport zodat u het allemaal rustig kunt nalezen. Kiest u voor een Persoonlijk Financieel Overzicht, dit is dus een analyse van uw financiële situatie zonder advies, dan ontvangt u het overzicht per mail.

Er is helaas een fout opgetreden. Probeert u het later alstublieft nog eens.

Webcamgesprek

Voor welk onderwerp wilt u een webcamgesprek aanvragen?

* verplichte velden


De ingevoerde combinatie van 'Huisnummer' en 'Postcode' is onbekend. Controleer uw gegevens of vul deze zelf verder aan.

Geef in onderstaand formulier aan wanneer u gebeld wilt worden.
Wij nemen op de gewenste datum telefonisch contact met u op om een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Wij bellen met een onbekend nummer.
Onze adviseur kan bij u langskomen, thuis of op kantoor.
Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen.

De ingevoerde combinatie van 'Huisnummer' en 'Postcode' is onbekend. Controleer uw gegevens of vul deze zelf verder aan.


Dienstverleningsdocumenten

Wie zijn wij en wat mag u van ons verwachten.

Lees meer

Kunnen wij u helpen?