Ga direct naar: inhoud

Waarom de Ondernemershypotheek past bij het leven van Berber

Je levensdroom najagen? Berber en haar vriend Boy kozen voor een plek waar ze dit konden realiseren. Als beginnende zzp’ers verruilden zij hun flat in Amsterdam-Noord voor een prachtige woonboerderij op de Veluwe. Nu hebben zij een succesvolle carrière en genieten van hun vrijheid.

“We woonden beiden in Amsterdam en wilden meer ruimte om onze dromen na te jagen”, vertelt Berber. “Meer groen, meer plek. Dus toen hebben we dit bedacht.” Berber is fotograaf en verdient daarmee haar geld. Dankzij deze heeft ze geen financiële druk en kan ze onafhankelijk werken en haar passie nastreven. Haar vriend Boy heeft zijn eigen garage met motoren.

“Ik had nooit gedacht dat dit ons zou lukken als zzp’ers”, vertelt Berber. “Vrienden dachten dat we gek waren, maar de boel loopt.” Ondanks dat ze allebei altijd in Amsterdam hebben gewoond, wil Berber absoluut niet meer terug. “Dit is een soort droomhuis waar al onze passies samenkomen. Tegelijkertijd is Amsterdam ook om de hoek als ik er moet zijn. En vrienden kunnen hier gewoon altijd logeren, hoe tof is dat?”

“Nu heb ik de ruimte voor mijn passie, fotografie. Boy heeft de ruimte voor zijn passie, motors.”

Past de Ondernemershypotheek ook bij jou?

Ondernemen en een hypotheek

Ondernemen en een hypotheek. Het lijkt een lastige combinatie omdat je een flexibel inkomen hebt. Maar wist je dat je als ondernemer met personeel, maar ook als zzp’er of freelancer, bij Nationale-Nederlanden ook in aanmerking kunt komen voor een hypotheek?

Hypotheek voor (startende) ondernemers en zzp’ers

Ben je korter dan drie jaar, maar minimaal één jaar als ondernemer of zzp’er werkzaam en heb je nog geen jaarcijfers van de afgelopen drie jaar? Ook dan is het mogelijk om een hypotheek bij Nationale-Nederlanden af te sluiten. Met óf zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Ben je langer dan drie jaar ondernemer of zzp'er en wil je bij je hypotheekaanvraag je inkomen uit onderneming mee laten tellen in de berekening van je maximale hypotheek? Ook dan zijn er mogelijkheden.

Meer weten over de Ondernemershypotheek?

Lees alles over de Ondernemershypotheek.

Ondernemershypotheek

Hypotheekadvies nodig?

Snel een afspraak, waar en wanneer u maar wilt. Eerste gesprek altijd vrijblijvend.

Maak een afspraak voor hypotheekadvies