Ga direct naar inhoud

Voor iedereen die gezond(er) wil leven

De gratis Fit module is er voor iedereen die gezond wil leven en daar wat hulp bij kan gebruiken.

Bereken uw premie

Meer over onze zorgverzekering

U wilt gezond leven, wij helpen daar graag bij.

De nieuwe module Fit vergoedt gezondheidscursussen en beweegprogramma’s, algemene preventieve- en arbeidsgerelateerde onderzoeken en sportmedisch advies. Deze module is gratis voor al onze verzekerden. U hoeft hiervoor geen aanvullende verzekering af te sluiten.

Sportmedisch advies € 150,- per jaar
Gezondheidscursussen en beweegprogramma's € 150,- per jaar
Preventief onderzoek € 150,- per jaar
Leefstijlcoach Vier modules
Vitalmindz Eén E-health behandelprogramma per jaar

Sportmedisch advies

Nationale-Nederlanden vergoedt sportmedisch advies gegeven door een sportarts. Onder deze vergoeding vallen onder andere sportmedische behandelingen, sportmedische consults, sportmedisch onderzoek en sportkeuringen. De module Fit vergoedt € 150,- op jaarbasis.

Gezondheidscursussen

Met de module Fit worden ook de kosten van gezondheidscursussen en beweegprogramma's die gericht zijn op het bevorderen van uw gezondheid, of waarin u leert omgaan met uw ziekte, vergoed. Tot een maximum van € 150,- per jaar. U bent dan zelf in staat om uw gezondheid op peil te houden of te verbeteren.

Leefstijlcoach

Deze gratis online coach geeft u meer inzicht in uw eigen leefstijl en draagt bij aan de bewustwording voor een gezonde leefstijl. Zo helpt hij bij het stoppen met roken, gezonder eten en drinken en mentale vitaliteit.

Vitaal met Vitalmindz

Vitalmindz biedt ondersteuning bij vitaliteit en het voorkomen van een burn-out. Door van training en coaching worden mentale obstakels overwonnen en ontdekt u waar uw kracht ligt. Zo blijft u vitaal en kunt u floreren op de werkvloer én thuis. U krijgt met Fit één E-health behandelprogramma vergoed.

Preventief onderzoek

Wilt of moet u preventief onderzoek laten doen? Wij vergoeden onderzoeken naar risicofactoren voor hart- en vaataandoeningen, maar ook de Persoonlijke Gezondheidscheck of andere onderzoeken die checken of er arbeidsbelemmerende aandoeningen zijn. Wij vertellen u graag welke onderzoeken wel en welke niet vergoed worden.

Tips: bewust en gezond eten

Wie zich fit en gezond wil voelen denkt vaak aan sporten en voldoende slaap, maar gezond eten is ook belangrijk.
Wat is gezond eten en hoe kun je makkelijker gezonde keuzes maken op het gebied van voeding, waarbij je nog steeds kunt genieten van lekker eten?
Met deze tips krijg je handvatten voor een gezond eetpatroon en leefwijze.

Met korting naar de sportschool

Wist u dat u bij de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden met korting naar de sportschool kunt? Bij High Five Fitness Network profiteert u van korting op uw abonnement bij onder andere HealthCity, Basic-Fit en fit20.

Korting op fitness

Zorg goed voor uzelf

Wie goed voor zichzelf zorgt, kiest voor een zorgverzekeraar die meedenkt. Die toegang biedt tot de beste specialisten, uitzoekt of u ergens eerder terecht kunt en u de vrijheid geeft om zelf keuzes te maken die goed voelen. De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden is er voor mensen die hun gezondheid op 1 zetten. Wij gaan voor de allerbeste zorg, die past bij u en bij uw leven, zodat u uw geen zorgen hoeft te maken over zorg.Verzekeringskaart

De Verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars helpt u de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden te vergelijken met andere aanbieders.

Verzekeringskaart Fit

Kunnen wij u helpen?