Ga direct naar inhoud

Zorg goed voor jezelf

Jij kent je lichaam als geen ander en wilt zelf bepalen waar je geholpen wordt. Daarom is er Vrije Zorgkeuze.

Bereken je premie

Ontdek het met Elroy

Toegang tot de beste zorg

De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden is er voor mensen die hun gezondheid op 1 zetten. Wij gaan voor toegang tot de allerbeste zorg, die past bij jouw leven, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over zorg.

  • Premie al vanaf € 128,60 zonder korting
  • 7% korting als je de verzekering via nn.nl sluit
  • 2% extra korting bij jaarlijkse betaling

Bereken uw premie

Goede basis met vrije keuze

Met de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden ben je goed verzekerd. Je kiest zelf naar welke zorgverleners je gaat. Wij vergoeden jouw rekening volledig, als het onder de verzekering valt.

Meer over basisverzekering

Zes passende aanvullingen

De basisverzekering vergoedt niet alles. Daarom kun je je zorgverzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering. Je hebt bij ons de keuze uit zes aanvullende verzekeringen.

Meer over aanvullende dekkingen

TandenGaaf

De kosten voor tandarts en mondhygiënist kunnen hoog oplopen. Met TandenGaaf bieden wij de beste tandartsverzekering. Je kiest zelf het bedrag dat je maximaal vergoed wilt krijgen.

Meer over TandenGaaf

Meer luxe met
Luxe Verpleging

Wil je meer luxe tijdens je verblijf in het ziekenhuis? Als je de extra verzekering Luxe Verpleging afsluit, vergoeden wij onder andere televisie, telefoon en internet op je kamer.

Meer over Luxe Verpleging

Profiteer van extra korting

Heeft u een Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden? Dan kunt u gebruikmaken van extra klantvoordelen. Zoals korting op (zonne)brillen, sauna-arrangementen en medische hulpmiddelen.

Bekijk alle klantvoordelen

Spoedzorg Buitenland

Onbezorgd op reis

Vervangende Mantelzorg

Even tijd voor jezelf

De zorgverzekering met collectief voordeel

Wij hebben met verschillende werkgevers en organisaties collectieve afspraken gemaakt. Dit betekent dat je als werknemer, lid of klant een aantrekkelijke collectiviteitskorting krijgt op de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden. Als jouw vereniging of werkgever afspraken met ons heeft gemaakt, kun je je collectief verzekeren. Jouw vereniging of werkgever is dan jouw collectiviteit. Wil je weten of je recht heeft op een collectiviteitskorting? Informeer bij jouw organisatie.

Extra services bij uw zorgverzekering

Leefstijlcoach Online

Een gezonde leefstijl is belangrijk. Daarom bieden wij je gratis de Leefstijlcoach Online. Deze online coach geeft je meer inzicht in jouw eigen leefstijl.

Gezondheidslijn

Met de Gezondheidslijn heb je altijd, 24 uur per dag, zeven dagen in de week de toegang tot deskundig medisch advies.

Meegroeiservice

Met de Meegroeiservice kun je in sommige situaties jouw aanvullende verzekering één keer per jaar tussentijds wijzigen

Wijzigingen 2019

Ieder jaar wijzigen de overheid en zorgverzekeraars onderdelen van de basis- een aanvullende zorgverzekeringen. Wat bijvoorbeeld is veranderd is de vergoeding voor sportmedisch advies en kuuroorden. Wat in 2019 niet wijzigde is het verplicht eigen risico.

Bekijk alle wijzigingen

Gerelateerde onderwerpen