Ga direct naar inhoud

KPN Vitaal Thuis

Met je Nationale-Nederlanden Zorgverzekering kun je KPN Vitaal Thuis 3 maanden gratis proberen. Je betaalt geen afsluitkosten.

Jouw ouders zijn al ouder, maar wonen nog thuis en hebben zo nu en dan jouw hulp nodig. Naast dat je regelmatig langs komt bel je vaak om te vragen hoe het gaat. Je wilt het namelijk zo snel mogelijk weten als er iets aan de hand is. Om jou te ontzorgen biedt Nationale-Nederlanden Korting op KPN Vitaal Thuis waarmee je als mantelzorger op afstand iemand kunt ondersteunen en in de gaten kunt houden.

Wat is KPN Vitaal?

KPN Vitaal Thuis is een leefstijlmonitor zonder camera’s of microfoons. Een paar simpele sensoren brengen het leefpatroon van een alleenwonende oudere in kaart. Via een app zie je als mantelzorger of alles goed gaat en krijg je een melding als er iets mis is. Bovendien signaleert Vitaal Thuis veranderingen in leefpatronen én ontvang je een waarschuwing bij mogelijke gezondheidsrisico’s. Hierdoor kun je sneller zorg aanbieden en kunnen alleenwonende ouderen langer, prettig en gezond thuis blijven wonen.

Gratis 3 maanden KPN Vitaal Thuis proberen

Met je zorgverzekering van Nationale-Nederlanden kun je KPN Vitaal Thuis de eerste 3 maanden gratis én zonder aansluitkosten uitproberen. Wil je gebruik maken van het aanbod? Gebruik de vouchercode KPN0060 in de eerste stap van het bestelformulier.

Naar het aanbod