Ga direct naar inhoud

Vervangende Mantelzorg

Tot twee weken lang alle zorgtaken liefdevol overgenomen. Zo heb je als mantelzorger even tijd voor jezelf.

Bereken je premie

Meer over onze zorgverzekering

Je kunt pas goed voor iemand anders zorgen als je goed voor jezelf zorgt. Dat geldt zeker voor mantelzorgers.

Daarom biedt Nationale-Nederlanden vervangende mantelzorg, die tot 2 weken lang alle zorgtaken liefdevol overneemt. Zo heb je als mantelzorger even tijd voor jezelf. Deze dekking zit in al onze aanvullende verzekeringen.

Meer over Vervangende Mantelzorg

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven

Populaire artikelen

Hoe herken je een overbelaste mantelzorger?

Wist je dat er 1,8 miljoen mantelzorgers zijn? Voor veel mantelzorgers is het zorgen voor een dierbare vanzelfsprekend. Daarom identificeren zij zichzelf vaak niet als zodanig. Dit betekent niet dat ze geen mantelzorger zijn én geen risico lopen op overbelasting.

Lees hoe je een overbelaste mantelzorg herkent

Heb jij de zorgverzekering die het beste bij je past?

Niets zo veranderlijk als een mens. Niet verwonderlijk dat 1,1 miljoen mensen in 2018 wisselden van zorgverzekering. En jij? Heb jij de zorgverzekering die het best bij je past? De Pakketvinder helpt je bij je keuze.

Naar de Pakketvinder

Hoe zit het met vrije zorgkeuze?

Veel mensen denken dat ze met hun zorgverzekering zelf in de hand hebben naar welke zorgverlener ze gaan. Die keuze komt ze soms duur te staan, want vrije zorgkeuze is niet vanzelfsprekend.

Lees hoe het zit met vrije zorgkeuze

Een zorgverzekering die aansluit op jouw leven?

Je wilt een zorgverzekering die aansluit op jouw leven. Maar je wilt er niet te lang naar hoeven zoeken. Daarom maakt Nationale-Nederlanden het je dit najaar makkelijk. Met een paar simpele vragen check je snel welk pakket bij jou past.

Start de Pakketvinder

Een geruster gevoel met KPN Vitaal Thuis

Naast onze dekking voor vervangende mantelzorg, wil Nationale-Nederlanden de zorg die u verleent ook makkelijker maken. KPN Vitaal Thuis is een leefstijlmonitor die met een paar simpele sensoren het leefpatroon van een alleenwonende oudere in kaart brengt. Via een app zie je als mantelzorger of alles goed gaat en krijg je een melding als er iets mis is. Bovendien ontvang je een waarschuwing bij mogelijke gezondheidsrisico’s. Bijvoorbeeld als iemand langzamer gaat lopen, wat de kans op vallen vergroot. Nu de eerste 3 maanden helemaal gratis.

Profiteer direct

Kunnen wij je helpen?