Ga direct naar inhoud

Wil je weten welke aanvullende verzekering het beste bij jou past?

Tandartsverzekering TandenGaaf 500

Bij je zorgverzekering kun je ook kiezen voor een aanvullende tandartsverzekering. Met de TandenGaaf verzekering krijg je kosten vergoed die de basisverzekering niet vergoedt. Bij TandenGaaf 500 wordt tot maximaal € 500,- vergoed.

De belangrijkste redenen om te kiezen voor de TandenGaaf 500

  • Je wilt er zeker van zijn dat als je een extra behandeling bij de tandarts nodig hebt, je daarvoor tot een bepaald maximum verzekerd bent. Met deze aanvullende tandartsverzekering ben je verzekerd tot een maximum van € 500,- per persoon per jaar (vanaf 18 jaar).
  • Je wilt goed verzekerd zijn als je een ongeval krijgt en mondzorg nodig hebt. Bij deze tandartsverzekering krijg je een gratis tandongevallenverzekering. Ook ben je verzekerd voor de vergoeding van kosten bij een ongeval tot maximaal € 10.000, -.

Vergoedingen in de tandartsverzekering TandenGaaf 500

Jouw keuze Wel verzekerd Niet verzekerd
Jaarlijkse controle x
Vullingen x
Verdovingen x
Röntgenfoto's x
Kronen en bruggen x
Mondhygiënist x
Dekking bij ongevallen x
Bleken x
Orthodontie x

Aanvullende verzekeringen vergelijken

Het kan een hele zoektocht zijn welke aanvullende verzekering het beste bij jou past. Hierboven vind je de Pakketvergelijker met de belangrijkste vergoedingen voor elk van de aanvullende verzekeringen. Heb je iets meer hulp nodig? Met de Pakketvinder zoek je gemakkelijk uit welke aanvullende verzekering het beste aansluit op jouw leven.

Start de Pakketvinder

Basisverzekering

Iedereen heeft recht op dezelfde zorg uit de basisverzekering. Bij ons kies je zelf je arts, ziekenhuis of specialist. In de meeste gevallen betalen wij de rekening 100%.

Lees meer over de Basisverzekering

Aanvullende verzekeringen

Heb je een aanvullend pakket nodig met een uitgebreidere dekking? Bekijk het volledige overzicht van onze aanvullende verzekeringen.

Lees meer over de aanvullende verzekeringen

Tandartsverzekering

De kosten voor de tandarts en mondhygiënist kunnen hoog oplopen. Met TandenGaaf kies je zelf het bedrag dat je maximaal vergoed krijgt.

Lees meer over TandenGaaf


Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden afsluiten