Ga direct naar inhoud

Hulp bij het vinden van de juiste zorg

Wanneer je zorg nodig hebt, wil je terecht kunnen bij de beste specialisten. Wij helpen je deze te vinden.

Bereken je premie

Meer over onze zorgverzekering

Wanneer je zorg nodig hebt dan wil je graag geholpen worden door de beste specialisten. Maar het is niet altijd even makkelijk om die te vinden.

Met de Zorgvergelijker vergelijk je wachttijden, medische kwaliteit van behandelingen en klantervaringen binnen Nederland.

En heb je behoefte aan extra medisch advies? Dan bieden wij de mogelijkheid om een second opinion aan te vragen via Best Doctors®.


Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven

Zorg goed voor jezelf

Wie goed voor zichzelf zorgt, kiest voor een zorgverzekeraar die meedenkt. Die toegang biedt tot de beste specialisten, uitzoekt of je ergens eerder terecht kunt en je de vrijheid geeft om zelf keuzes te maken die goed voelen. De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden is er voor mensen die hun gezondheid op 1 zetten. Wij gaan voor de allerbeste zorg, die past bij jou en bij je leven, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over zorg.

Kunnen wij u helpen?