Ga direct naar inhoud

Aanvullend verzekerd met Jij & Pubers:

  • 10 behandelingen fysiotherapie per jaar
  • Tandheelkunde 100% tot € 250,-
  • Plus een vergoeding voor o.a. orthodontie en acnetherapie

Zorgbundel Jij & Pubers

Pubers in huis betekent nieuwe zorgbehoeften. Daarom krijg je niet alleen vergoedingen als fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen, maar ook vergoedingen voor je kind. De zorgbundel Jij & Pubers is een aanvullende verzekering en tandartsverzekering in één.

We bieden speciale vergoedingen voor pubers. Denk aan acnebehandeling, camouflagetherapie en orthodontie. Voor orthodontie vergoeden wij 33% van de rekening, zonder wachttijd en zonder maximaal bedrag. Zo kun je zorgeloos werken aan een mooi gebit voor je kind.

Vergoedingen in de zorgbundel Jij & Pubers


Vergelijk alle aanvullende verzekeringen

De voordelen van de Nationale-Nederlanden Zorgverzekering

Basisverzekering

Iedereen heeft recht op dezelfde zorg uit de basisverzekering. Bij ons kies je zelf je arts, ziekenhuis of specialist. In de meeste gevallen betalen wij de rekening 100%.

Lees meer over de basisverzekering

Aanvullende verzekeringen

Heb je een aanvullend pakket nodig met een uitgebreidere dekking? Bekijk het volledige overzicht van onze aanvullende verzekeringen.

Lees meer over de aanvullende verzekeringen

Extra service voor jou

We bieden toegang tot de beste zorg. Ook helpen we je een geschikte zorgaanbieder te vinden. Bijvoorbeeld met de Zorgvergelijker en wachtlijstbemiddeling.

Bekijk alle extra services

Wat anderen over ons zeggen

Nationale-Nederlanden scoort gemiddeld een 7,8. Dit is het gemiddelde cijfer uit ruim 13.000 reviews op Independer.nl. Daarvan hebben ruim 8.000 klanten ook een toelichting gegeven op de vergelijkingssite.