Ga direct naar inhoud

Aanvullend verzekerd met
Jij & Jonge kinderen:

  • 10 behandelingen fysiotherapie per jaar
  • Tandheelkunde 100% tot € 250,-
  • Plus een vergoeding voor o.a. osteopathie voor baby's en
    hydrotherapie bij een babyspa

Zorgbundel Jij & Jonge kinderen

Je wilt het beste voor je hele gezin. Daarom krijg je niet alleen vergoedingen als fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen, maar ook vergoedingen voor je kindje. De zorgbundel Jij & Jonge kinderen is een aanvullende verzekering en tandartsverzekering in één.

We bieden speciale vergoedingen voor jou en je kind. Denk aan osteopathie voor baby's, hydrotherapie bij een babyspa en webinars over gezonde voeding en slaap.

Vergoedingen in de zorgbundel Jij & Jonge kinderen


Vergelijk alle aanvullende verzekeringen

De voordelen van de Nationale-Nederlanden Zorgverzekering

Basisverzekering

Iedereen heeft recht op dezelfde zorg uit de basisverzekering. Bij ons kies je zelf je arts, ziekenhuis of specialist. In de meeste gevallen betalen wij de rekening 100%.

Lees meer over de basisverzekering

Aanvullende verzekeringen

Heb je een aanvullend pakket nodig met een uitgebreidere dekking? Bekijk het volledige overzicht van onze aanvullende verzekeringen.

Lees meer over de aanvullende verzekeringen

Extra service voor jou

We bieden toegang tot de beste zorg. Ook helpen we je een geschikte zorgaanbieder te vinden. Bijvoorbeeld met de Zorgvergelijker en wachtlijstbemiddeling.

Bekijk alle extra services

Wat anderen over ons zeggen

Nationale-Nederlanden scoort gemiddeld een 7,8. Dit is het gemiddelde cijfer uit ruim 13.000 reviews op Independer.nl. Daarvan hebben ruim 8.000 klanten ook een toelichting gegeven op de vergelijkingssite.