Ga direct naar inhoud

Aanvullend verzekerd met Start:              

  • 6 behandelingen fysiotherapie per jaar
  • 100% spoedzorg in het buitenland
  • Plus o.a. een vergoeding tot € 200,- voor anticonceptie

Aanvullende verzekering Start

Verwacht je zorg nodig te hebben die niet uit de basisverzekering wordt vergoed? De aanvullende verzekering Start wordt vaak gekozen door mensen die niet veel zorg verwachten, maar wel graag goed verzekerd zijn. Voor als er toch iets aan de hand is.

De Start is onze voordeligste aanvullende verzekering. Hiermee krijg je extra vergoedingen als fysiotherapie, medische spoedzorg in het buitenland en anticonceptie.

Vergoedingen in de aanvullende verzekering Start

Vergelijk alle aanvullende verzekeringen

De voordelen van de Nationale-Nederlanden Zorgverzekering

Basisverzekering

Iedereen heeft recht op dezelfde zorg uit de basisverzekering. Bij ons kies je zelf je arts, ziekenhuis of specialist. In de meeste gevallen betalen wij de rekening 100%.

Lees meer over de basisverzekering

Aanvullende verzekeringen

Heb je een aanvullend pakket nodig met een uitgebreidere dekking? Bekijk het volledige overzicht van onze aanvullende verzekeringen.

Lees meer over de aanvullende verzekeringen

Tandartsverzekering

De kosten voor de tandarts en mondhygiënist kunnen hoog oplopen. Met TandenGaaf kies je zelf het bedrag dat je maximaal vergoed krijgt.

Lees meer over TandenGaaf

Wat anderen over ons zeggen

Nationale-Nederlanden scoort gemiddeld een 7,8. Dit is het gemiddelde cijfer uit ruim 13.000 reviews op Independer.nl. Daarvan hebben ruim 8.000 klanten ook een toelichting gegeven op de vergelijkingssite.