Ga direct naar inhoud

Aanvullend verzekerd met Extra:

  • 9 behandelingen fysiotherapie per jaar
  • 100% spoedzorg in het buitenland
  • Plus o.a. een vergoeding tot € 250,- voor alternatieve geneeswijzen en 80% tot € 1.000,- voor orthodontie

Aanvullende verzekering Extra

De aanvullende verzekering Extra is net iets uitgebreider dan de aanvullende verzekering Start. Deze verzekering wordt vaak gekozen door mensen die wat meer zorgkosten verwachten.

Met de aanvullende verzekering Extra krijg je een vergoeding voor onder andere fysiotherapie en anticonceptie. Net als met de Start. Hier voegen we extra vergoedingen aan toe. Bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen en orthodontie tot 18 jaar.

Vergoedingen in de aanvullende verzekering Extra


Vergelijk alle aanvullende verzekeringen

De voordelen van de Nationale-Nederlanden Zorgverzekering

Basisverzekering

Iedereen heeft recht op dezelfde zorg uit de basisverzekering. Bij ons kies je zelf je arts, ziekenhuis of specialist. In de meeste gevallen betalen wij de rekening 100%.

Lees meer over de basisverzekering

Aanvullende verzekeringen

Heb je een aanvullend pakket nodig met een uitgebreidere dekking? Bekijk het volledige overzicht van onze aanvullende verzekeringen.

Lees meer over de aanvullende verzekeringen

Tandartsverzekering

De kosten voor de tandarts en mondhygiënist kunnen hoog oplopen. Met TandenGaaf kies je zelf het bedrag dat je maximaal vergoed krijgt.

Lees meer over TandenGaaf

Wat anderen over ons zeggen

Nationale-Nederlanden scoort gemiddeld een 7,8. Dit is het gemiddelde cijfer uit ruim 13.000 reviews op Independer.nl. Daarvan hebben ruim 8.000 klanten ook een toelichting gegeven op de vergelijkingssite.