Ga direct naar inhoud

Wil je weten welke aanvullende verzekering het beste bij jou past?

Aanvullende verzekering Combi

Wil je geen losse aanvullende verzekering en een losse tandartsverzekering? Dan is de Combi iets voor jou. De aanvullende verzekering Combi is een combinatie van een aanvullende verzekering en tandartsverzekering, je verzekert jezelf met één pakket voor zorg als fysiotherapie maar ook voor tandheelkunde.

Vijf redenen om te kiezen voor de aanvullende verzekering Combi

  • Je vindt het handig om gewoon één aanvullende verzekering te hebben die zowel je tandartskosten als bijvoorbeeld fysiotherapie dekt.
  • Je wilt een aantal fysiotherapie behandelingen achter de hand hebben voor als er iets gebeurt. Bij de Combi heb je recht op 12 fysiotherapie behandelingen per jaar.
  • Je wilt er zeker van zijn dat als je extra behandeling bij de tandarts nodig hebt, je daarvoor tot een bepaald maximum verzekerd bent. Met deze aanvullende verzekering ben je verzekerd voor 75% van de kosten tot een maximum van € 250,- per jaar.
  • Mocht je een ongeval krijgen en mondzorg nodig hebben, dan ben je ook verzekerd voor een vergoeding van deze kosten. Voor deze verzekering is dat maximaal € 10.000, - per gebeurtenis.
  • Je gaat graag op vakantie en wilt goed verzekerd zijn voor spoedeisende zorg in het buitenland én vervoer terug naar huis als dat nodig is.

Vergoedingen in de aanvullende verzekering Combi

Jouw keuze Wel verzekerd Niet verzekerd
Fysiotherapie 12 behandelingen per jaar
Spoedeisende medische zorg in het buitenland Aanvulling tot 100%
Anticonceptie € 200,- vanaf 21 jaar
Vervangende mantelzorg 14 dagen per jaar
Alternatieve geneeswijzen € 250,- per jaar, maximaal € 25,- per dag
Brillen en contactlenzen Maximaal € 100,- per 2 jaar
Tandheelkunde vanaf 18 jaar 75% tot € 250,- per jaar
Orthodontie tot 18 jaar x

Aanvullende verzekeringen vergelijken

Het kan een hele zoektocht zijn welke aanvullende verzekering het beste bij jou past. Hierboven vind je een overzicht met de belangrijkste vergoedingen voor elk van de aanvullende verzekeringen. Heb je iets meer hulp nodig? Met de Pakketvinder zoek je gemakkelijk uit welke aanvullende verzekering het beste aansluit op jouw leven.

Start de Pakketvinder

Basisverzekering

Iedereen in Nederland heeft recht op dezelfde zorg uit de basisverzekering. Met onze zorgverzekering krijg je vrije zorgkeuze.

Lees meer over de Basisverzekering

Aanvullende verzekeringen

Heb je een aanvullend pakket nodig met een uitgebreidere dekking? Bekijk het volledige overzicht van onze aanvullende verzekeringen.

Lees meer over de aanvullende verzekeringen

Tandartsverzekering

De kosten voor de tandarts en mondhygiënist kunnen hoog oplopen. Met TandenGaaf kies je zelf het bedrag dat je maximaal vergoed krijgt.

Lees meer over TandenGaaf


Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden afsluiten