Ga direct naar: inhoud

Collectieve zorgverzekering

  • Korting op uw zorgverzekering
  • Vrije Zorgkeuze
  • Alleen de beste zorg

Toegang tot de beste zorg

De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden is er voor mensen die hun gezondheid op 1 zetten. Wij gaan voor toegang tot de allerbeste zorg, die past bij uw leven, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over zorg. En wanneer u met vele samen de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden afsluit via een collectiviteit, krijgt u collectiviteitskorting.

  • Premie al vanaf € 128,60 zonder korting
  • Vrije zorgkeuze
  • Toegang tot de beste specialist

Houdt uw collectiviteitscode bij de hand, hiermee kunt u de premie inclusief korting berekenen. Weet u deze niet? Vraag ernaar bij uw vereniging of organisatie.

Bereken uw premie


Goede basis met vrije keuze

Met de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden bent u goed verzekerd. U kiest zelf naar welke zorgverleners u gaat. Wij vergoeden uw rekening volledig, als het onder de verzekering valt.

Meer over basisverzekering


Zes passende aanvullingen

De basisverzekering vergoedt niet alles. Daarom kunt u uw zorgverzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering. U hebt bij ons de keuze uit zes aanvullende verzekeringen.

Meer over aanvullende dekkingen


TandenGaaf

De kosten voor tandarts en mondhygiënist kunnen hoog oplopen. Met TandenGaaf bieden wij de beste tandartsverzekering. U kiest zelf het bedrag dat u maximaal vergoed wilt krijgen.

Meer over TandenGaaf


Meer luxe met Luxe Verpleging

Wilt u meer luxe tijdens uw verblijf in het ziekenhuis? Als u de extra verzekering Luxe Verpleging afsluit, vergoeden wij onder andere televisie, telefoon en internet op uw kamer.

Meer over Luxe Verpleging

Hoe zit het met een zorgverzekering voor kinderen?

In Nederland is iedere inwoner verplicht een basis (zorg)verzekering te hebben. Dit geldt dus ook voor kinderen. Natuurlijk wil je als ouder ervoor zorgen dat je kind de beste zorgverzekering heeft. Maar waar moet je dan op letten? In dit blog helpen we je verder door dieper in te gaan op een aantal veelvoorkomende vragen, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Lees meer

Spoedzorg buitenland

Onbezorgd op reis

Vervangende Mantelzorg

Even tijd voor uzelf

De Zorgverzekering met collectief voordeel

Wij hebben met verschillende werkgevers en organisaties collectieve afspraken gemaakt. Dit betekent dat u als werknemer, lid of klant een aantrekkelijke collectiviteitskorting krijgt op de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden. Als uw vereniging of werkgever afspraken met ons heeft gemaakt, kun u zich collectief verzekeren. Uw vereniging of werkgever is dan uw collectiviteit. Wilt u weten of u recht heeft op een collectiviteitskorting? Informeer bij uw organisatie.

Leefstijlcoach Online

Een gezonde leefstijl is belangrijk. Daarom bieden wij u gratis de Leefstijlcoach Online. Deze online coach geeft u meer inzicht in uw eigen leefstijl.

Gezondheidslijn

Met de Gezondheidslijn heeft u altijd, 24 uur per dag, zeven dagen in de week de toegang tot deskundig medisch advies.

Meegroeiservice

Met de Meegroeiservice kunt u in sommige situaties uw aanvullende verzekering één keer per jaar tussentijds wijzigen.