Ga direct naar: inhoud

Online polismap

Mijn NN Zorgverzekering

Mijn NN Zorgverzekering is een online polismap. Hier kunt u zelf uw zorgverzekering bekijken, wijzigingen doorgeven en uw administratie regelen. Deze service is gratis voor iedereen met een zorgverzekering van Nationale-Nederlanden.

Met Mijn NN Zorgverzekering beheert u eenvoudig uw zorgverzekering. U kunt gemakkelijk uw polis inzien en wijzigen, online declareren, het restant van uw eigen risico en de stand van uw maximale vergoedingen bekijken. Ook heeft u inzicht in de zorgkosten die uw zorgverleners rechtstreeks bij Nationale-Nederlanden declareren.

Inloggen met DigiD

U kunt inloggen op Mijn Nationale-Nederlanden Zorgverzekering met uw DigiD-inlogcode.
Heeft u nog geen DigiD-inlogcode? U kunt deze aanvragen op www.digid.nl. Voor het inzien
van uw meest privacygevoelige gegevens heeft een extra beveiligingscode nodig.

Mijn NN Zorgverzekering

Hoe werken de beveiligingscodes?

Bij het inloggen in Mijn Nationale-Nederlanden Zorgverzekering heeft u soms een extra beveiligingscode nodig. Hoe werken die beveiligingscodes en hoe kunt u inloggen? Dit hangt af van uw manier van inloggen. Er zijn 2 verschillende manieren:

U logt in met DigiD zonder SMS

De eerste keer dat u inlogt met uw DigiD krijgt u de vraag om uw e-mailadres of telefoonnummer in te vullen. Als u dat heeft gedaan, ontvangt u een code per e-mail of SMS. Vervolgens vult u de code in. Als u de volgende keer inlogt op Mijn Nationale-Nederlanden Zorgverzekering en u wilt uw meest persoonlijke gegevens bekijken dan ontvangt u een code op het telefoonnummer of e-mailadres dat u heeft opgegeven. Nadat u de code heeft ingevuld, kunt u uw gegevens bekijken.

U logt in met DigiD met SMS

U ontvangt geen extra beveiligingscodes. U heeft direct toegang tot al uw gegevens.

Wat als u de beveiligde inlogcode niet gebruikt?

Wilt u niet inloggen met een beveiligde inlogcode? Dan kunt u wel in Mijn Nationale-Nederlanden Zorgverzekering, maar niet bij al uw gegevens. Voor alles wat vertrouwelijk is, heeft u een extra code nodig. U krijgt een melding zodra u die gegevens wilt bekijken.

Wanneer vragen we om een extra beveiligingscode?

U heeft een extra beveiligingscode nodig voor uw meest privacygevoelige gegevens in Mijn Nationale-Nederlanden Zorgverzekering, zoals:

  • uw ingediende rekeningen en zorgverbruik;
  • de rechtstreeks door uw zorgverlener ingediende rekeningen;
  • de stand van uw eigen risico en maximale vergoedingen;
  • uw correspondentiearchief;
  • de pdf van uw polisoverzicht.

Waarom is Mijn Nationale-Nederlanden Zorgverzekering extra beveiligd?

We willen uw persoonlijke gegevens nog beter beschermen. Daarom heeft u een extra beveiligingscode nodig als u de meest persoonlijke informatie wilt bekijken. Dit is zo afgesproken in de nieuwe gedragscode van Zorgverzekeraars Nederland en geldt bij alle zorgverzekeraars.

Inloggen verandert medio augustus 2019

Inloggen verandert op 26 augustus. Wij willen uw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk beschermen. Daarom logt u vanaf 26 augustus alleen nog in met de DigiD app of via DigiD met een sms-controle. Download de DigiD app of activeer inloggen met sms-controle in uw DigiD account als u hier nog geen gebruik van maakt. Meer informatie vindt u op de site van DigiD.