Ga direct naar: inhoud

Wachtlijstbemiddeling

Onze zorgadviseurs helpen je uit te zoeken of je ergens anders sneller aan de beurt bent of regelen direct hulp voor wijkverpleging.

Bereken je premie

Meer over onze zorgverzekering

Wanneer je zorg nodig hebt wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Maar ziekenhuizen, GGZ-instellingen en wijkverpleging hebben voor sommige behandelingen soms lange wachtlijsten.

Daarom heeft Nationale-Nederlanden Wachtlijstbemiddeling. Daarmee helpen we je uit te zoeken of je ergens anders eerder geholpen kan worden. Of regelen we direct hulp voor wijkverpleging.

We bespreken hoelang je maximaal wilt wachten en of je wilt reizen voor de hulp die bij jou past. Want misschien kun je eerder terecht buiten je regio of zelfs in het buitenland.

Meer over Wachtlijstbemiddeling

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven

Populaire artikelen

Neem jij voldoende tijd voor je zorgverzekering?

Je zorgverzekering afstemmen op je persoonlijke situatie? Met de vier Zorgkwartiertjes van Nationale-Nederlanden regel je het in een uur!

Evalueer je zorgverzekering in een uur

Heb jij de zorgverzekering die het best bij je past?

Niets zo veranderlijk als een mens. En jij? Heb jij de zorgverzekering die het best bij je past? Hoog tijd om te ontdekken wat voor type jij bent. 

Ontdek wat voor zorgtype jij bent

Vrije zorgkeuze; hoe zit dat?

Veel mensen denken dat ze met hun zorgverzekering zelf in de hand hebben naar welke zorgverlener ze gaan. Die keuze komt ze soms duur te staan, want vrije zorgkeuze is niet vanzelfsprekend.

Lees hoe het zit met vrije zorgkeuze

Zorg goed voor jezelf

Wie goed voor zichzelf zorgt, kiest voor een zorgverzekeraar die meedenkt. Die toegang biedt tot de beste specialisten, uitzoekt of je ergens eerder terecht kunt en je de vrijheid geeft om zelf keuzes te maken die goed voelen. De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden is er voor mensen die hun gezondheid op 1 zetten. Wij gaan voor de allerbeste zorg, die past bij jou en bij je leven, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over zorg.
Kunnen wij u helpen?