Ga direct naar inhoud

Vervangende Mantelzorg

Tot twee weken lang alle zorgtaken liefdevol overgenomen. Zo heb je als mantelzorger even tijd voor jezelf.

Bereken je premie

Meer over onze zorgverzekering

Je kunt pas goed voor iemand anders zorgen als je goed voor jezelf zorgt. Dat geldt zeker voor mantelzorgers.

Daarom biedt Nationale-Nederlanden vervangende mantelzorg, die tot 2 weken lang alle zorgtaken liefdevol overneemt. Zo heb je als mantelzorger even tijd voor jezelf. Deze dekking zit in al onze aanvullende verzekeringen.

Meer over Vervangende Mantelzorg

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven

Populaire artikelen

Tips: ondersteuning bij mantelzorg

Als je mantelzorger bent is je hoofddoel klaar staan voor degene die je verzorgt. Maar vergeet niet je eigen gezondheid! Wist je dat je als mantelzorger ondersteuning kunt krijgen van je gemeente, werkgever en andere instanties?

Heb jij de zorgverzekering die het beste bij je past?

Niets zo veranderlijk als een mens. Niet verwonderlijk dat 1,17 miljoen mensen in 2017 wisselden van zorgverzekering.
En jij? Heb jij de zorgverzekering die het best bij je past? Hoog tijd om te ontdekken wat voor type jij bent.

Hoe herken je een overbelaste mantelzorger?

Wist je dat er 1,8 miljoen mantelzorgers zijn? Voor veel mantelzorgers is het zorgen voor een dierbare vanzelfsprekend. Daarom identificeren zij zichzelf vaak niet als zodanig. Dit betekent niet dat ze geen mantelzorger zijn én geen risico lopen op overbelasting.

Lees hoe je een overbelaste mantelzorg herkent

Zorg goed voor jezelf

Wie goed voor zichzelf zorgt, kiest voor een zorgverzekeraar die meedenkt. Die toegang biedt tot de beste specialisten, uitzoekt of je ergens eerder terecht kunt en je de vrijheid geeft om zelf keuzes te maken die goed voelen. De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden is er voor mensen die hun gezondheid op 1 zetten. Wij gaan voor de allerbeste zorg, die past bij jou en bij je leven, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over zorg.

Een geruster gevoel met KPN Vitaal Thuis

Naast onze dekking voor vervangende mantelzorg, wil Nationale-Nederlanden de zorg die u verleent ook makkelijker maken. KPN Vitaal Thuis is een leefstijlmonitor die met een paar simpele sensoren het leefpatroon van een alleenwonende oudere in kaart brengt. Via een app zie je als mantelzorger of alles goed gaat en krijg je een melding als er iets mis is. Bovendien ontvang je een waarschuwing bij mogelijke gezondheidsrisico’s. Bijvoorbeeld als iemand langzamer gaat lopen, wat de kans op vallen vergroot. Nu de eerste 3 maanden helemaal gratis.

Profiteer direct





Kunnen wij u helpen?