Ga direct naar: inhoud

€ 108,85
incl. 9% korting

LeasePlan

Zorgverzekering

  • Kies zelf uw arts of ziekenhuis
  • 24/7 gezondheidslijn
  • Second opinion door topspecialist

Bereken uw premie

Voordeel voor deelnemers aan het collectief van LeasePlan

Als het om uw gezondheid gaat, wilt u natuurlijk de beste zorg. Met een verzekering van Nationale-Nederlanden hebt u zelf de regie over de beste zorg. Daarnaast profiteert u van veel extra services. LeasePlan en Nationale-Nederlanden hebben afspraken gemaakt. Als deelnemer van het collectief levert u dat extra voordeel op.

  • 9% korting op onze Zorgverzekering
  • Maximaal 50% korting op de aanvullende verzekeringen

Bereken uw premie

Goede basis met vrije keuze

Met de Nationale-Nederlanden Zorgverzekering bent u goed verzekerd. U kiest zelf naar welke zorgverleners u gaat. Wij vergoeden uw rekening volledig, als het onder de verzekering valt.

Meer over de basisverzekering

Zes passende aanvullingen

De basisverzekering vergoedt niet alles. Daarom kunt u uw zorgverzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering. U heeft bij ons de keuze uit zes aanvullende verzekeringen.

Meer over aanvullende verzekeringen

TandenGaaf

De kosten voor tandarts en mondhygiënist kunnen hoog oplopen. Met TandenGaaf bieden wij de beste tandartsverzekering. U kiest zelf het bedrag dat u maximaal vergoed wilt krijgen.

Meer over TandenGaaf

Meer luxe met luxe verpleging

Wilt u meer luxe tijdens uw verblijf in het ziekenhuis? Als u de extra verzekering Luxe Verpleging afsluit, vergoeden wij onder andere televisie, telefoon en internet op uw kamer.

Meer over Luxe verpleging

Een second opinion zonder eigen risico

Als het om uw gezondheid gaat, is ons motto dat twee meer weten dan één. Heeft u al langere tijd klachten die niet worden verholpen? Of bent u op zoek naar bevestiging van een diagnose of behandelplan? Dan heeft u mogelijk behoefte aan een second opinion. Wij bieden u de mogelijkheid om een second opinion aan te vragen via Best Doctors®.

Lees meer over de mogelijkheden

Extra services bij uw zorgverzekering

Gezondheidscheck

Breng uw gezondheid gratis in kaart met de Persoonlijke Gezondheidscheck. Zo worden een aantal risico's voor u inzichtelijk.

Lees meer

Gezondheidslijn

Met de Gezondheidslijn heeft u altijd, 24 uur per dag, zeven dagen in de week de toegang tot deskundig medisch advies.

Lees meer

Meegroeiservice

Met de Meegroeiservice kunt u in sommige situaties uw aanvullende verzekering één keer per jaar tussentijds wijzigen.

Lees meer

Leefstijlcoach Online

Een gezonde leefstijl is belangrijk. Daarom bieden wij u gratis de Leefstijlcoach Online. Deze online coach geeft u meer inzicht in uw eigen leefstijl.

Lees meer

Wachtlijstbemiddeling

Ziet u er tegenop om lang te wachten op een behandeling? Misschien kunt u ergens anders sneller terecht. Onze zorgadviseurs zoeken het voor u uit.

Lees meer

Zorgvergelijker

U hebt recht op de beste begeleiding naar de beste zorg. Daarom kiest u bij ons zelf uw zorgverleners, en daar helpen wij u daar graag bij.

Lees meer

Profiteer van extra klantvoordelen

Met een zorgverzekering van Nationale-Nederlanden krijgt u korting op producten en diensten om gezond en fit te blijven. De kortingen komen rechtstreeks van de aanbieder en hebben geen effect op de premie van uw zorgverzekering. Profiteer bijvoorbeeld van een gratis zonnebril of 30% korting bij een saunabezoek.

Bekijk het overzicht met klantvoordelen

Bereken uw premie