Ga direct naar: inhoud

Welke aanvullende verzekeringen zijn er?

  • Tot 85% korting bij schadevrij rijden
  • Bepaal zelf uw eigen risico
  • Niet tevreden, vier maanden premie terug

Bereken uw premie

Op alles voorbereid

U kunt uw Autoverzekering aanvullen met andere verzekeringen. U kunt bijvoorbeeld een verzekering afsluiten voor uw passagiers. Of u kunt zich verzekeren voor goede rechtshulp als u betrokken raakt bij een ongeval. Hieronder ziet u een overzicht van de aanvullende verzekeringen die u online kunt afsluiten bij uw Autoverzekering.

Aanvullende verzekeringen

Soort verzekering Uw dekking
SchadeVerzekering De SchadeVerzekering Inzittenden dekt de schade en verwondingen (inclusief smartengeld) die u en andere inzittenden van uw auto oplopen door een verkeersongeval. U bent verzekerd tot maximaal € 1.000.000,-.
Rechtsbijstandverzekering Met de Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen bent u verzekerd van juridische hulp en advies bij schade in het verkeer. U kunt bijvoorbeeld rekenen op uitgebreide rechtshulp als u schade aan uw auto of bagage wilt verhalen op iemand anders of als u gewond bent geraakt. Wij helpen u ook bij conflicten over koop, onderhoud of reparatie.

Extra aanvullende verzekeringen

De Autoverzekering kunt u online afsluiten, maar het kan ook via uw verzekeringsadviseur. U kunt dan naast de SchadeVerzekering Inzittenden en de Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen kiezen voor extra aanvullende verzekeringen:

  • OngevallenVerzekering Inzittenden
  • Verhaalservice Autoschade
  • VerkeersschadeVerzekering

Neem voor meer informatie contact op met uw verzekeringsadviseur.

Zoek uw onafhankelijk adviseur


Voordeel bij het verzekeren van meerdere auto's

Voor iedere volgende gezinsauto die u verzekert bij Nationale-Nederlanden gelden dezelfde schadevrije jaren als voor uw eerste auto die verzekerd is met de Autoverzekering Nationale-Nederlanden. U krijgt dus dezelfde procentuele korting op uw premie.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over de Autoverzekering?

Wilt u schade melden?