Ga direct naar: inhoud

WA Extra dekking

  • Korting bij schadevrij rijden
  • Bepaal zelf uw eigen risico
  • Niet tevreden, vier maanden premie terug

Bereken uw premie

Sluit nu af

Uw eigen auto verzekerd tegen brand en diefstal

Met een Autoverzekering van Nationale-Nederlanden kiest u zelf hoe uitgebreid u verzekerd bent. De dekking WA Extra zit tussen WA en WA Casco (All Risk) in. Behalve voor uw verplichte Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen auto.

Wij dekken de schade die u met uw auto toebrengt aan anderen. Maar in sommige gevallen is ook schade aan uw eigen auto gedekt. Bijvoorbeeld schade door brand, diefstal, ruitbreuk en hagel. En mocht uw auto in het eerste jaar na aanschaf gestolen of total loss verklaard worden, dan krijgt u het bedrag waarvoor u de auto heeft gekocht, uitgekeerd. Bij occasions geldt dit alleen als uw auto op het moment van aanschaf niet ouder is dan zes jaar. En uw auto is aangeschaft bij een Bovag bedrijf of een officiële merkdealer.

Kies uw eigen risico

U bepaalt zelf de hoogte van uw eigen risico. Mét eigen risico is uw premie lager. Bij schade betaalt u dan een deel zelf. Zónder eigen risico vergoeden wij in de meeste gevallen uw volledige schadebedrag.

Lees meer over eigen risico

Lees meer over Schadeafhandeling Autoverzekering

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de WA Extra-dekking? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt ook contact opnemen met een onafhankelijk adviseur.

Bereken uw premie

Overige dekkingen

Heeft u interesse in een Autoverzekering van Nationale-Nederlanden? U kunt ook kiezen voor onze Autoverzekering met WA Casco-dekking (All Risk). Met onze WA-dekking heeft u een autoverzekering die voldoet aan de wettelijk verplichte dekking.


Voordeel bij het verzekeren van meerdere auto's

Voor iedere volgende gezinsauto die u verzekert bij Nationale-Nederlanden gelden dezelfde schadevrije jaren als voor uw eerste auto die verzekerd is met de Autoverzekering Nationale-Nederlanden. U krijgt dus dezelfde procentuele korting op uw premie.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over de Autoverzekering?

Wilt u schade melden?