Ga direct naar: inhoud

VerkeersSchadeverzekering

  • Voor u en uw gezinsleden
  • Voor letsel- en materiele schade tot € 1.000.000,-
  • Directe uitkering, ongeacht wie er schuldig is

Bereken uw premie

Sluit nu af

Voor schade aan eigendommen en verwondingen van u en uw gezin

Een nuttige verzekering voor u of uw gezinsleden als deelnemer aan het verkeer. Deze verzekering dekt de schade die ontstaan is bij een verkeersongeval voor u of uw gezinsleden als automobilist, fietser, voetganger of passagier van een auto of het openbaar vervoer.

Bij een verkeersongeval bent u verzekerd voor schade aan uw spullen en de gevolgen van verwondingen. De verzekering geldt als u aan het verkeer deelneemt, bij het in- of uitstappen en als u onderweg tijdelijk uit een voertuig bent (bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een noodreparatie of om te tanken). Per gebeurtenis vergoeden we maximaal € 1.000.000,-.

Dekking VerkeersSchadeverzekering

U bent verzekerd voor:

  • De gevolgen van de verwondingen die u, uw gezinsleden of passagiers oplopen door een verkeersongeval waar een motorrijtuig bij betrokken is.
  • Schade aan eigendommen die u, uw gezinsleden of passagiers bij zich hebben.

Wanneer bent u verzekerd?

U, uw gezinsleden en passagiers zijn verzekerd bij een verkeersongeval met een motorrijtuig:

  • Als ze aan het verkeer deelnemen. Ook lopend of op de fiets.
  • Bij het in- of uitstappen en als u onderweg tijdelijk uit een voertuig bent.

Meer informatie

Heeft u vragen? Of heeft u een Autoverzekering en wilt u de dekking bijsluiten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt ook contact opnemen met een onafhankelijk adviseur.

Bereken uw premie


Voordeel bij het verzekeren van meerdere auto's

Voor iedere volgende gezinsauto die u verzekert bij Nationale-Nederlanden gelden dezelfde schadevrije jaren als voor uw eerste auto die verzekerd is met de Autoverzekering Nationale-Nederlanden. U krijgt dus dezelfde procentuele korting op uw premie.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over de Autoverzekering?

Wilt u schade melden?