Ga direct naar inhoud

All Risk verzekering

  • Tot 85% korting bij schadevrij rijden
  • Bepaal zelf uw eigen risico
  • Niet tevreden, vier maanden premie terug

Bereken uw premie

Sluit nu af

Onze meest uitgebreide verzekering voor uw auto

Met de All Risk verzekering (WA Casco) voor uw auto bent u onderweg uitgebreid verzekerd. U bent niet alleen verzekerd voor schade en verwondingen die u aan anderen toebrengt, ook schade aan uw eigen auto is verzekerd. Ook als u die schade zelf heeft veroorzaakt.

Kies uw eigen risico

U bepaalt zelf de hoogte van uw eigen risico. Mét eigen risico is uw premie lager. Bij schade betaalt u dan een deel zelf. Zónder eigen risico vergoeden wij in de meeste gevallen uw volledige schadebedrag.

Lees meer over eigen risico

Meer informatie over de All Risk verzekering

Heeft u nog vragen over onze All Risk verzekering (WA Casco) voor uw auto of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt ook contact opnemen met een onafhankelijk adviseur.

Bereken uw premie

Overige dekkingen van Nationale-Nederlanden

Heeft u interesse in een Autoverzekering van Nationale-Nederlanden? U kunt ook kiezen voor een Autoverzekering met een iets minder uitgebreide dekking, zoals de WA Extra dekking. U bent dan verzekerd voor schade aan uw eigen auto door bijvoorbeeld diefstal of brand. Met onze WA dekking bent u alleen verzekerd voor schade die u met uw auto veroorzaakt bij anderen.


Voordeel bij het verzekeren van meerdere auto's

Voor iedere volgende gezinsauto die u verzekert bij Nationale-Nederlanden gelden dezelfde schadevrije jaren als voor uw eerste auto die verzekerd is met de Autoverzekering Nationale-Nederlanden. U krijgt dus dezelfde procentuele korting op uw premie.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over de Autoverzekering?

Wilt u schade melden?