Ga direct naar inhoud

All Risk Autoverzekering

  • Twee jaar verzekerd voor nieuwwaarde
  • Tot 85% korting bij schadevrij rijden
  • Bepaal zelf uw eigen risico

Bereken uw premie

Sluit nu af

Onze meest uitgebreide Autoverzekering

Met de All Risk Autoverzekering (WA Casco) bent u onderweg uitgebreid verzekerd. U bent niet alleen verzekerd voor schade en verwondingen die u aan anderen toebrengt, ook schade aan uw eigen auto is verzekerd. Ook als u die schade zelf heeft veroorzaakt.

Kies uw eigen risico

U bepaalt zelf de hoogte van uw eigen risico. Mét eigen risico is uw premie lager. Bij schade betaalt u dan een deel zelf. Zónder eigen risico vergoeden wij in de meeste gevallen uw volledige schadebedrag.

Lees verder

Lees meer over Schadeafhandeling Autoverzekering

Meer informatie over de All Risk Autoverzekering

Heeft u nog vragen over de All Risk Autoverzekering (WA Casco) of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt ook contact opnemen met uw verzekeringsadviseur.

Bereken uw premie

Overige dekkingen van
Nationale-Nederlanden

Heeft u interesse in een Autoverzekering van Nationale-Nederlanden? U kunt ook kiezen voor een autoverzekering met een iets minder uitgebreide dekking, zoals de WA Extra-dekking. U bent dan verzekerd voor schade aan uw eigen auto door bijvoorbeeld diefstal of brand. Met onze WA-dekking bent u alleen verzekerd voor schade die u met uw auto veroorzaakt bij anderen.


Voordeel bij het verzekeren van meerdere auto's

Voor iedere volgende gezinsauto die u verzekert bij Nationale-Nederlanden gelden dezelfde schadevrije jaren als voor uw eerste auto die verzekerd is met de Autoverzekering Nationale-Nederlanden. U krijgt dus dezelfde procentuele korting op uw premie.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over de Autoverzekering?

Wilt u schade melden?