Ga direct naar inhoud

Juridische vraag? Ontvang gratis advies tijdens de Vraag het DAS-dag

Samen met onze partner DAS nodigen wij je graag uit voor de Vraag het DAS-dag op zaterdag 9 april. Op deze dag helpen de professionele juristen en advocaten van DAS je eenmalig gratis met jouw juridische vraag.


Juridische hulp voor iedereen

Geen Rechtsbijstandverzekering, maar wel juridisch advies nodig? Op 9 april maakt DAS het recht toegankelijk voor iedereen. Je kunt tijdens de Vraag het DAS-dag eenmalig telefonisch advies krijgen. Gratis en vrijblijvend. Je vraag kan over verschillende onderwerpen gaan:

  • Wat kan ik doen als mijn nieuw gekochte huis gebreken vertoont?
  • Ik heb online een bestelling gedaan, maar deze is kapot geleverd. Wat moet ik doen?
  • Wat zijn mijn rechten als de huur verhoogd wordt?
  • Ik wil liever thuis blijven werken. Kan mijn baas me verplichten om naar kantoor te komen?
  • Mijn aannemer levert geen goed werk af. Wat kan ik dan doen?
  • Ik heb een geschil met de buren waar we niet uitkomen. Wat nu?

Een gratis adviesgesprek inplannen is eenvoudig

Heb jij een juridische vraag waar je graag antwoord op wilt? Volg onderstaande stappen om een belafspraak te plannen. Goed om te weten: voor deze actie geldt vol is vol!

  1. Plan je afspraak via de website van DAS.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in en het tijdstip waarop de specialisten van DAS je terug kunnen bellen. Let op! Kies een tijdslot waar 'Particulier' onder staat.
  3. Tijdens dit telefoongesprek met DAS, kun je je vraag stellen. De specialisten geven antwoord en helpen je verder op weg. Een gesprek duurt ongeveer 20 minuten.

Plan je gratis adviesgesprek in

Voor de Vraag het DAS-dag zijn deze Actievoorwaarden van toepassing.


Sterker in je recht met onze Rechtsbijstandverzekering

Je wordt zonder aantoonbare reden ontslagen. Een webshop weigert je geld terug te geven. Of een verhuurder repareert de lekkage niet. Wat de reden ook is, met de Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering sta je sterker in je recht. De juristen van DAS staan voor je klaar met professionele rechtsbijstand. Nieuwe conflicten zijn na ingang direct verzekerd.