Ga direct naar inhoud

Pas op: telefonische oplichters actief

Wordt je door iemand gebeld met het verzoek jouw geld veilig te stellen? Dit is nep! Ga niet in gesprek en hang op. Lees meer over deze manier van oplichting.

Opname Basissparen

Er is helaas een fout opgetreden. Probeert u het later alstublieft nog eens.

Vul hier het IBAN in van je spaarrekening

Vul hier het IBAN in van je betaalrekening waarop wij het spaargeld kunnen storten

Voeg hieronder de volgende bestanden toe: 

- Kopie paspoort of identiteitskaart
Upload een kopie van je paspoort of de voor- en achterzijde van jeidentiteitskaart. Je Burgerservicenummer moet zichtbaar zijn op de kopie(├źn). En je paspoort of identiteitskaart moet geldig zijn op het moment dat wij het van je ontvangen.

- Kopie bankafschrift
Upload ook een kopie van een bankafschrift van bovenstaande betaalrekening waarop u je opname wilt ontvangen. De kopie mag maximaal drie maanden oud zijn. Een schermprint, foto of scan vanuit internetbankieren met daarop je rekeningnummer en de tenaamstelling van de rekening volstaat ook. Zo kunnen wij vaststellen dat deze betaalrekening op jouw naam/namen staat.

Je kunt bestanden uploaden met bestandsextensies .doc(x), .xls(x), .gif, .jpg, .png, of .pdf. De omvang van alle bestanden samen kan maximaal 10MB zijn.

Ben je benieuwd of de kunstenaar waarop jij hebt gestemd ook daadwerkelijk wint? Bekijk dan de livestream vanaf Art Rotterdam op zondag 4 juli vanaf 15:00 via deze link: 'Livestream'. Wil je de uitreiking niet missen? Sla dan de pagina op als favoriet en zet een herinnering in je agenda.