Ga direct naar inhoud

Uw hypotheek beheren

In mijn.nn, uw persoonlijke en beveiligde online omgeving, kunt u onderstaande zaken direct regelen.


Hoe geef ik een wijziging door?

In mijn.nn, uw persoonlijke en beveiligde online omgeving, kunt u een groot aantal zaken direct regelen: zelf wijzigingen doorvoeren én uw hypotheek beheren. Voor sommige zaken is contact met ons of uw adviseur noodzakelijk.

Uw hypotheek beheren

Tussentijds uw rente wijzigen?

U wilt uw maandlasten verlagen voordat uw rentevastperiode is afgelopen? In mijn.nn ziet u de verschillende mogelijkheden en berekenen we wat voor u de gevolgen zijn van de verschillende mogelijkheden om uw rente tussentijds aan te passen. U ziet dan of u een boete moet betalen, hoe hoog die is en wat uw maandlasten zouden worden.

Uw rente tussentijds aanpassen

Heeft u bij ons een hypotheek met variabele rente en wilt u deze tussentijds vastzetten?


Rentevastperiode

Uw rentevastperiode is een periode waarin de hypotheekrente gelijk blijft. Aan het einde hiervan kunt u de hypotheekrente opnieuw vastzetten voor de tijd die u wenst. Ook mag u de hypotheek op dat moment boetevrij wijzigen.

Lees meer over de rentevaste periode

Extra aflossen

U wilt een extra aflossing doen op uw hypotheek. Per kalenderjaar kunt u tot maximaal 10% van de oorspronkelijke lening aflossen zonder een vergoeding te betalen aan Nationale-Nederlanden.

Extra aflossen op uw hypotheek


Hypotheekvorm aanpassen

Soms past een hypotheekvorm niet meer bij uw wensen. Uw huidige hypotheek aanpassen naar een andere hypotheekvorm kan dan de oplossing zijn.

Uw hypotheekvorm aanpassen

Bouwdepot beheren

Uw nieuwbouwhuis of verbouwing financieren via uw hypotheek? Dit kan met een bouwdepot.

Uw bouwdepot bekijken en declaraties indienen


Hypotheek meenemen bij verhuizen

Nieuw huis, zelfde hypotheek.
U gaat verhuizen en neemt mee... Dan denkt u niet meteen aan de hypotheek. Toch is dat bij Nationale-Nederlanden mogelijk.

Uw hypotheek meeverhuizen

Hypotheek oversluiten naar Nationale-Nederlanden

U wilt verbouwen, heeft overwaarde van uw huis of u denkt dat uw maandlasten omlaag kunnen? Redenen om eens kritisch naar uw hypotheek te kijken.

Uw hypotheek oversluiten