Ga direct naar: inhoud

Maak een afspraak met een hypotheekadviseur

U bent op zoek naar hypotheekadvies afgestemd op uw persoonlijke situatie. Het is dan verstandig om u te laten adviseren door een hypotheekadviseur. Deze gaat voor u op zoek naar de oplossing die het beste bij uw wensen en mogelijkheden past.

Adviseur van Nationale-Nederlanden

Een adviseur van Nationale-Nederlanden kan bij u thuis, op locatie of via een webcamgesprek hypotheekadvies geven. Hij of zij adviseert u en geeft aan welk product van Nationale-Nederlanden het beste bij u past.

  • Vrijblijvend oriĆ«ntatiegesprek.
  • Gemiddelde klantwaardering van 7,9.
  • Uw adviseur kan bij u langskomen, thuis of op kantoor.

Maak een afspraak

Een onafhankelijk adviseur

U krijgt onafhankelijk advies van een adviseur bij u in de buurt. Een onafhankelijk adviseur vergelijkt meerdere aanbieders voor u. Zoek een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt.

  • Producten van verschillende aanbieders.
  • Tarieven zijn per adviseur verschillend.
  • Adviesgesprek op locatie of bij u thuis.

Zoek een adviseur

Hypotheekadvies voor uw situatie

Tijdens een eerste gesprek met een adviseur, het zogenaamde oriƫntatiegesprek, geeft u aan waarover u advies wilt. De adviseur vertelt u op welke manier hij u kan adviseren en wat de bijbehorende kosten zijn.

Heeft u ooit een hypotheek product van Nationale-Nederlanden gesloten via een onafhankelijk adviseur en wilt u over dit product een vervolgadvies? Neemt u dan contact op met deze adviseur.