Ga direct naar inhoud

MoneyView: 5 sterren voor de Annuïteiten en Lineaire Hypotheek van Nationale-Nederlanden

Onafhankelijk onderzoeksbureau MoneyView waardeert de Annuïteiten en de Lineaire Hypotheek van Nationale-Nederlanden met maar liefst 5 sterren op prijs! Onze hypotheken krijgen de hoogste score mede omdat we automatisch de rente verlagen als uw hypotheek door aflossingen daarvoor in aanmerking komt.

Vergelijking op prijs

Voor de ‘ProductRating Prijs’ heeft MoneyView 55 annuïteiten-, 51 lineaire en 50 aflossingsvrije hypotheken onderzocht. Bij de vergelijking van deze hypotheken is gekeken naar:

  • De rente voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
  • De rente die hoort bij de tariefklasse 100% van de marktwaarde
  • De rente die hoort bij de rentevaste periodes 10 en 20 jaar, omdat die het meest gekozen worden

De peildatum van het onderzoek was 1 oktober 2019. Om momentopnames uit te sluiten, heeft MoneyView getoetst aan de renteontwikkeling over geheel 2019.

"We zijn trots op deze waardering door MoneyView. Onze Annuïteiten Hypotheek en Lineaire Hypotheek hebben de hoogste score gekregen, onder andere door het automatisch dalen van de hypotheekrente na aflossing. We vinden het belangrijk om een concurrerende prijs te combineren met goede voorwaarden en goede dienstverlening. We zijn dan ook blij met de erkenning die MoneyView ons heeft gegeven".

Monique Sueters, directeur Hypotheken & Consumptief Krediet van Nationale-Nederlanden.


Meer over onze hypotheekvormen?

Lees meer over de Annuïteiten en Lineaire Hypotheek van Nationale-Nederlanden.

Meer over de Annuïteiten en Lineaire Hypotheek