Ga direct naar inhoud

Pensioenadvies passend bij jouw situatie

Wil je een advies dat is afgestemd op je persoonlijke financiële situatie? Of wil je weten welk product het beste bij jouw situatie past? Een adviseur kan je daar bij helpen. Voor elke vraag staan we voor je klaar. Dat doen we met adviseurs van Nationale-Nederlanden én met een groot netwerk van onafhankelijk adviseurs waarmee we graag samenwerken. Aan jouw de keuze.

Tijdens een eerste oriënterende gesprek met een adviseur geef je aan waarover je advies wilt. Dit gesprek is vaak gratis. De adviseur vertelt je op welke manier hij of zij je kan helpen en hoeveel een advies kost. Je kunt kiezen voor een adviseur van Nationale-Nederlanden, of voor een van de adviseurs uit het netwerk van onafhankelijk adviseurs waarmee we samenwerken.

De adviseur dacht heel goed mee over onze situatie en kwam met verrassende oplossingen.

Met wie wil je een vrijblijvend oriëntatiegesprek?

Een adviseur van Nationale-Nederlanden

Onze adviseur kan bij je thuis, op kantoor of online via webcam advies geven. Hij of zij adviseert je en geeft aan welke producten van Nationale-Nederlanden het beste bij je situatie passen. Een oriëntatiegesprek is gratis.

Maak een afspraak

Meer over ons pensioenadvies

Een onafhankelijk adviseur

Je kunt voor advies ook terecht bij een onafhankelijk adviseur. Deze bekijkt producten van verschillende aanbieders en vertelt je welk product een goede keuze voor je is. Dat kan een product van Nationale-Nederlanden zijn, maar ook van een andere aanbieder.

Vind een adviseur bij u in de buurt