Ga direct naar: inhoud

Veilig betalen met uw CreditCard

  • Snel en veilig betalen bij meer dan 27 miljoen (web)winkels
  • Kleine bedragen tot € 25,- contactloos betalen
  • Online aankopen extra veilig met persoonlijk wachtwoord

Beheer uw CreditCard

Wereldwijd en online betaalgemak

Betalen met uw CreditCard is een snelle en veilige manier van betalen. Met de Nationale-Nederlanden CreditCard kunt u wereldwijd bij meer dan 27 miljoen (web)winkels betalen. U herkent de winkels aan het Visa-logo. In Nederland zijn er 85.000 winkels die Visa accepteren.

Betalen met de CreditCard

De Nationale-Nederlanden CreditCard werkt hetzelfde als andere creditcards. Door de EMV (Eurocard, MasterCard, Visa) chip op de CreditCard kunt u bij een betaalautomaat betalen zoals u dat met uw bankpas ook gewend bent. U betaalt veilig met een pincode. Omdat nog niet in alle landen de chip gebruikt wordt, zit er op de kaart ook nog een magneetstrip. Bij winkeliers die nog niet over zijn op EMV chip (bijvoorbeeld in Amerika) gebruikt u dus gewoon de oude manier van betalen met de magneetstrip. Vergeet u dan niet uw handtekening op uw betaalbewijs te zetten.

Contactloos betalen

Met de CreditCard van Nationale-Nederlanden kunt u, naast de traditionele betaalwijze, met Visa payWave ook contactloos betalen. Bij betaalautomaten die deze mogelijkheid bieden, kunt u uw CreditCard simpelweg tegen de betaalautomaat houden. Zo betaalt u sneller, gemakkelijker en net zo veilig. De eerste keer dat u de kaart gebruikt dient u dit op traditionele manier te doen, met uw pincode. Daarna kunt u uw kaart ook gebruiken om contactloos te kunnen betalen. Daarna kunt u zonder uw pincode in te toetsen, bedragen tot en met € 25,- contactloos betalen. Per dag kunt u maximaal vijf transacties doen, tot een maximum van € 75,- per dag. Op de betaalterminal ziet u of de betaling is goedgekeurd. Handig bij het afrekenen van een kopje koffie, de krant, de parkeermeter of de dagelijkse boodschappen.

Hoe werkt contactloos betalen?

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen

Contactloos betalen

Bij betaalautomaten met onderstaande symbool.

Veilig internet

Zorg dat uw gegevens veilig zijn en veilig blijven!

Lees meer