Ga direct naar: inhoud

Verzekeringen CreditCard

  • Aankopen tot 365 dagen verzekerd
  • Extra goed verzekerd op reis
  • Dekking eigen risico bij huurauto’s

Beheer uw CreditCard

Standaard uitgebreide Aankoopverzekering

Met de Nationale-Nederlanden CreditCard betaalt u makkelijk en veilig in binnenland, buitenland en online. De aankopen met uw CreditCard zijn automatisch verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Vrijwel al uw aankopen met de CreditCard zijn de eerste 365 dagen verzekerd. Heeft u al een reisverzekering? Dan profiteert u van extra dekking bij Bagage- of vluchtvertraging of hulpverlening op reis.

Uitgebreid verzekerd

  • Aankoopverzekering Nationale-Nederlanden CreditCard
  • Aanvullende Bagage-, vluchtvertragings- en hulpverleningsverzekering
  • Dekking eigen risico bij autohuur

Aankoopverzekering Nationale-Nederlanden CreditCard

Met de Aankoopverzekering zijn standaard vrijwel alle aankopen die u met uw Nationale-Nederlanden CreditCard betaalt tot 365 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Aanvullende zekerheden

Heeft u een reisverzekering van Nationale-Nederlanden of een andere verzekeraar? Dan profiteert u ook van onderstaande aanvullende verzekeringen.

Bagage-, vluchtvertragings- en hulpverleningsverzekering

Met de bagagevertragingsverzekering krijgt u een vergoeding als u een vliegticket heeft betaald met uw Nationale-Nederlanden CreditCard en de bagage minimaal vier uur vertraging oploopt. Met deze vergoeding kunt u binnen twee dagen na aankomst de hoogst noodzakelijke aankopen doen. Is de vlucht vertraagd? Dan kunt u aanspraak maken op uw vluchtvertragingsverzekering. Deze verzekering vergoedt de noodzakelijke kosten die u maakt doordat uw vlucht minimaal vier uur vertraagd is, mits deze kosten zijn gemaakt binnen vier uur na aankomst op de plaats van bestemming.

Aanvullende Hulpverleningverzekering

De verzekering omvat een kostenvergoeding voor hulpverlening in verband met de volgende gebeurtenissen:

  • Overlijden van de verzekerde
  • Ziekte of ongeval van de verzekerde
  • Toezenden van medicijnen naar de verzekerde

Dekking eigen risico autohuur

Als u met uw Nationale-Nederlanden CreditCard een huurauto boekt, dan is uw eigen risico bij schade aan de huurauto verzekerd. Als er schade ontstaat aan de huurauto, dan vergoedt deze verzekering het eigen risico op de autoverzekering die bij de huur is gesloten als die verzekering dekking biedt. Verzekerd is de inhouding van een eigen risico tot maximaal € 500,-.

Schadeclaim indienen?

Heeft u schade die u wilt verhalen op uw CreditCard verzekering? Neem dan contact met ons op.