Ga direct naar: inhoud

Bestedingslimiet wijzigen

  • Standaard bestedingslimiet € 2.500,-
  • Kies de bestedingsruimte die bij u past
  • Ook uw bestedingslimiet verlagen is mogelijk

Beheer uw CreditCard

Bestedingslimiet vanaf € 2.500,-

De bestedingslimiet van uw CreditCard is het maximale bedrag dat u kunt besteden. De Nationale-Nederlanden CreditCard heeft standaard een bestedingslimiet van € 2.500,- per maand.

Bestedingslimiet wijzigen

Bestedingslimiet wijzigen

De Nationale-Nederlanden Creditcard heeft standaard een bestedingslimiet van € 2.500,- per maand. U kunt altijd een aanvraag doen om de bestedingslimiet te wijzigen. Ook uw bestedingslimiet verlagen kan altijd. Of een hogere limiet wordt geaccepteerd dan uw huidige bestedingslimiet is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen en uw persoonlijke financiële situatie op het moment van aanvragen van de wijziging.

Uw bestedingslimiet wijzigen

Positief saldo

U kunt uw bestedingsruimte ook (tijdelijk) verhogen door geld te storten op uw CreditCard. Hierdoor ontstaat een positief saldo op uw CreditCard. Op deze manier wordt de bestedingsruimte eenvoudig vergroot. Uw bestedingsruimte bestaat dan uit uw bestedingslimiet en het positieve saldo. Handig voor als u op vakantie gaat of tijdelijk extra bestedingsruimte op uw CreditCard wilt. Uw geld wordt bij het tijdelijke verhogen aangehouden bij International Card Services BV. ICS valt onder de dekking van de het Nederlandse depositogarantiestelsel.