Ga direct naar: inhoud

Bestedingslimiet wijzigen

  • Standaard bestedingslimiet € 2.500,-
  • Kies de bestedingsruimte die bij u past
  • Deel uw bestedingsruimte met uw partner en/of volwassen gezinslid via de Extra CreditCard

CreditCard aanvragen

Bestedingslimiet vanaf € 2.500,-

De bestedingslimiet van uw CreditCard is het maximale bedrag dat u kunt besteden. Bij de aanvraag van uw CreditCard kiest u de bestedingslimiet die bij u past. U kunt een limiet aanvragen vanaf € 2.500,-.

CreditCard aanvragen

Bestedingsruimte

De Nationale-Nederlanden CreditCard heeft standaard een bestedingslimiet van € 2.500,- per maand. Tijdens het aanvraagproces kunt u kiezen uit vier verschillende limieten. Bij uw aanvraag kunt u een van de vier bestedingslimieten aanvragen:

  • € 2.500,-
  • € 5.000,-
  • € 7.500,-
  • € 10.000,-

Of een hogere limiet wordt geaccepteerd is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen en uw persoonlijke financiële situatie.

Bestedingslimiet wijzigen

Op een later moment kunt u altijd een aanvraag doen om de bestedingslimiet te wijzigen. Ook uw bestedingslimiet verlagen kan altijd. Of een hogere limiet wordt geaccepteerd dan uw huidige bestedingslimiet is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen en uw persoonlijke financiële situatie op het moment van aanvragen van de wijziging.

Uw bestedingslimiet wijzigen

Positief saldo

U kunt uw bestedingsruimte ook (tijdelijk) verhogen door geld te storten op uw CreditCard. Hierdoor ontstaat een positief saldo op uw CreditCard. Op deze manier wordt de bestedingsruimte eenvoudig vergroot. Uw bestedingsruimte bestaat dan uit uw bestedingslimiet en het positieve saldo. Handig voor als u op vakantie gaat of tijdelijk extra bestedingsruimte op uw CreditCard wilt. Uw geld wordt bij het tijdelijke verhogen aangehouden bij International Card Services BV. ICS valt onder de dekking van de het Nederlandse depositogarantiestelsel.

Bestedingsruimte delen via de Extra CreditCard

Wilt u met uw partner (of iemand anders) uw bestedingsruimte delen? Vraag dan een Extra CreditCard aan via CreditCard Online.

Extra CreditCard aanvragen