Ga direct naar inhoud

Gappie

Het delen van auto’s wordt steeds populairder. De meest gebruikte vorm van autodelen is het informeel lenen van vrienden of familie. Dat gaat in goed vertrouwen, maar als er iets gebeurt kan het ongemakkelijke situaties opleveren. Naast de financiële consequenties moet de eigenaar zelf aan de slag met de schadehersteller en verzekeraar en raakt hij ook zijn schadevrije jaren kwijt. Daarom ontwikkelde Sparklab Gappie, de app waarmee je een leenauto kan verzekeren.

On demand verzekeren via een app

Gappie is de eerste app in Nederland waar je een tijdelijke autoverzekering mee kunt afsluiten als je een auto leent van familie of vrienden. Tijdens de rit is de auto verzekerd en mocht er schade ontstaan dan zorgt Gappie voor de afhandeling van de kosten en eventueel ander ongemak. Daarmee verzeker je niet alleen de auto maar ook je vriendschap.

Samenwerking met partners

De Gappie-app is samen met Microsoft en Headcandy ontwikkeld. Op dit moment wordt de testversie van de app met een beperkte groep gebruikers getest. Als de proef aanslaat, brengt Nationale-Nederlanden Gappie op de markt.