Ga direct naar inhoud

Ben jij klaar om nieuwe dingen te ontdekken met Klup?

Klup is hét sociale platform voor de avontuurlijke 50-plusser. Via de Klup app ontmoet je nieuwe mensen en ga je er samen op uit. Van wandelingen en fietstochten tot weekeindjes weg. Ook met de corona maatregelen organiseert Klup nog allerlei online activiteiten. Waan je in het buitenland tijdens virtuele stedentrips, ontdek het Mauritshuis of bespreek een boek met een bekende schrijver via Zoom.

Een actief, sociaal leven en gezond leven. Dat is voor veel (bijna) gepensioneerden het belangrijkst. Uit onderzoek blijkt ook dat mensen die met pensioen gaan juist meer behoefte hebben aan sociale contacten. Daarom werken we sinds de zomer van 2020 actief samen met Klup.

Klup is begonnen als een social platform (app) waarbij mensen elkaar online ontmoeten. Hierna spreken ze offline af. Inmiddels is het platform uitgegroeid tot platform met meer dan 60.000 Kluppers. Elke week vinden er zelfs meer dan 200 activiteiten plaats door het hele land. Leden organiseren de activiteiten zelf. Als je je aanmeldt, kun je dit dus ook makkelijk zelf doen.


Ga eropuit en laat je inspireren via de Klup app, de Klup website en zelfs het eigen Klup Magazine. Met deze samenwerking willen we Klup helpen met hun sociale missie: om 50+ Nederland op een aansprekende manier te verbinden. 

Aanmelden

Proef de sfeer van Klup en spring net als duizenden andere in het diepe. Meld je aan voor je eerste Klup activiteit. Daarna kun je niet meer zonder. Meld je nu aan voor Klup. De kosten bedragen € 5,99 per maand.


Veel Klup plezier! 

Download nu gratis de app