Ga direct naar inhoud

Ondernemershypotheek

Ondernemen en een hypotheek

Nationale-Nederlanden biedt de Ondernemershypotheek. Hiermee vraagt je als ondernemer net zo makkelijk en snel een hypotheek aan als ieder ander. Je krijgt bijvoorbeeld de volgende werkdag al een Rentevoorstel. Ook als je startende zzp’er bent.

Lees meer over de Ondernemershypotheek


Wie zijn de unieke Nederlanders in deze campagne?

Benjamin Namane

Er is maar één Nederlander voor wie bakkers hun oud brood bewaren. Benjamin zag elke ochtend de grote bergen brood die werden weggegooid omdat het brood een dag oud was. Zonde, want dit brood is nog prima te gebruiken voor tosti’s, croutons en broodkruim. Daarom begon Benjamin samen met zijn zakenpartner en vriend Manuel De Tweede Jeugd. Daar maken zij nieuwe, lekkere creaties van oud brood. Lees meer over Benjamin op www.detweedejeugd.nl.

Pauline van Dongen

Er is maar één Nederlander die alles over techniek leerde om het in haar modeontwerpen toe te passen. De werken van Pauline zijn bijzonder: ze maakt jassen met zonnepanelen, hardloopshirts die licht geven en kleding die intelligent is. Ze laat zich inspireren door biologie, scheikunde en natuurkunde, maar de mens achter al deze ontwikkelingen vormt uiteindelijk haar grootste inspiratiebron. Hiermee onderzoekt zij de grenzen van de mode en zet ze zichzelf op de kaart. Lees meer over Pauline op www.paulinevandongen.nl.