Ga direct naar inhoud

Ontdek jouw programma voor het NN North Sea Jazz Festival

Ga jij naar het NN North Sea Jazz festival 2019? Wil je genieten van jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop en meer? Wil je nieuwe talenten ontdekken of juist de topartiesten niet missen? Met 150 optredens verdeeld over drie dagen en veertien podia kan het lastig zijn om jouw NN North Sea Jazz programma samen te stellen. Daarom hebben we samen met de bookers van het festival een aantal programma’s voor jou ter inspiratie. Beantwoord onderstaande vragen om te bepalen welk type festivalganger je bent en welk programma het beste bij jou past.


Duurzaam genieten tijdens NN North Sea Jazz

Festivals zijn grootverbruikers van plastic, maar dat kan anders. Vier tips over wat je kan doen om je bezoek aan het NN North Sea Jazz Festival duurzamer te maken.

Lees hoe je jouw bezoek duurzamer kan maken

Voorkom gehoorschade bij een concert

In juli gaat NN North Sea Jazz weer een heel weekend los. Daar wil je natuurlijk geen noot van missen. Geniet, maar laat het je oren niet verknallen!

Lees meer over hoe je gehoorschade kan voorkomen

Voordelig op stap met je NN North Sea Jazz kaartje

NN North Sea Jazz begint rond drie uur ‘s middags, dus je hebt ook tijd om Rotterdam in te trekken. Wat moet je zien? En waar heb je voordeel met je kaartje?

Lees meer en ontdek waar je voordeel hebt met je kaartje

Goed voorbereid naar NN North Sea Jazz?

Ga jij binnenkort naar het NN North Sea Jazz Festival?
Zes tips voor jou, zodat jij hier goed voorbereid naar toe kan! Van vervoer tot wat neem je mee.

Lees meer over een goede voorbereiding

Over NN Group en North Sea Jazz

NN Group, het moederbedrijf van Nationale-Nederlanden, is sinds 2018 naamgevend partner van North Sea Jazz. Remco Barbier, hoofd Branding van NN Group: ‘Muziek is voor veel mensen belangrijk. Bijna iedereen luistert er dagelijks naar, en muziek speelt vaak een belangrijke rol bij de grote gebeurtenissen in het leven. Met onze partnerships willen wij mensen de mogelijkheid bieden deel uit te maken van iets bijzonders. We zijn ervan overtuigd dat we samen met North Sea Jazz deze ambitie op inspirerende wijze verder kunnen vormgeven..

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven